SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''TBMM Sınır Ötesi Harekat Kararı Almalı..''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural Malatya'da düzenlediği basın toplantısında, terör olaylarıyla ilgili TBMM'nin acilen toplanıp, askerin sınır ötesi operasyon düzenlemesi için karar alması gerektiğini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaştırma eski Bakanı Oktay Vural, Altın Kayısı Oteli'nde partililerin ve Ülkü Ocakları yöneticilerinin katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Erken seçimin şart olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural, AKP'nin alternatifinin MHP olduğunu kaydetti. Terörün tırmanışa geçtiği ve son olarak Bitlis'te 5 askerin şehit olduğunu hatırlatan Vural, hükümetin bu konuda bir şey yapamadığını bildirdi.

Oktay Vural, "TBMM biran önce toplanıp, askerin sınır ötesi operasyonlar yapması için karar almalıdır. Çünkü hükümet terörle mücadelede yetersiz kalıyor" diye konuştu.

Başbakan'ın İsrail yetkilileriyle görüşmesine rağmen Filistin'de olayların devam ettiğini aktaran Vural, "Başbakan'ın İsrail'in saldırısında devlet ve hükümet başkanlarıyla görüşmesi demek ki bir anlam ifade etmiyor. Çünkü Filistin'de hala kan akıyor. Başbakan en azından Kandil Dağı'nda teröristlerle yapılan mücadelede edilmesi için TBMM'yi biran önce toplayıp, sınır ötesi operasyon için karar almalıdır" şeklinde konuştu.

GÜZELYURT'TA AÇILIŞ..
Bu arada Vural, Hekimhan'ın Güzelyurt Beldesinde açılan MHP örgütünün açılış törenine de katıldı.

Belde teşkilatı açılış konuşmasını yapan MHP Malatya il Başkanı Ömer Ekici açılışa katılanlara teşekkür ederek Oktay Vural’ı kürsüye davet etti.

Vural"Kuzey Irak'ta ve Kandil dağlarındaki PKK’lıları temizlemek için acilen Meclisin toplanarak Ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için acilen operasyon yapılması gerekir.Her gün birkaç askerimiz bölücü teröristler tarafında öldürülürken AKP hükümeti ve Başbakan İsrail’li bir asker için akıl almaz girişimler yapıyorlar" dedi.

'Kendi askerini hiçe sayan' zihniyetin artık iflas ettiğini öne süren Vural bir an önce erken seçime gidilmesi gerektiğini ve sorunların MHP iktidarı tarafından tek tek çözüleceğini belirtti. Vural,2002 yılında Malatya Kayısısının 4.5 milyon lira iken bugün bunun yarısına gelmesinin tek sebebinin AKP hükümeti olduğunu ve sorumlulara gereken cevabı Malatyalılar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gerekli ilgiyi göstermeyerek verdiklerini iddia etti.

Vural bu programın ardından Malatya'dan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız