SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM Toplanamıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:11
TBMM Toplanamıyor
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı’nın teşekkül etmesinden sonra yapılan oylamada toplantı yeter sayısına ulaşılamayınca Meclis Başkanvekili Sadık Yakut birleşimi yarın toplanmak üzere kapattı. 

Başkanlık Divanı teşekkül ettiği için Meclis Genel Kurulu’nun açılışında elektronik oylama sistemi ile yoklama yapan Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, toplantı yeter sayısı olmadığı için Genel Kurul’a 5 dakika ara verdi. Yakut, ara sonrasında yeniden yapılan oylamada yeniden toplantı yeter sayısına ulaşılamayınca kanun tasarı ve teklifleri ile komisyonlardan gelen işleri görüşmek için 26 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15.00’de toplanmak üzere birleşimi kapattı.

TBMM Genel Kurulunun 24 Aralık 2013 Salı günkü 38. birleşimi saat 15.00'te açılmış, Başkanlık Divanı teşekkül etmediğinden birleşim kapanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız