SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM'de Ağırlandılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Özel Bilgiyurt Koleji’nin öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 54 kişilik bir grup Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette bulundular.

Meclis Genel Kurul Salonu ve Meclisin diğer bölümlerini gezen öğrenciler daha sonra Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Çalık, daha sonra öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Öznur Çalık Malatya’nın bugüne kadar Türk Siyasi yaşamında izler bırakan siyasetçileri de anarak “Genç kardeşlerimizin TBMM’ye yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret, bizleri son derece mutlu etmiştir. Umut ediyorum ki bu pırıl pırıl Malatya gençliğinden gelecek dönemlerde Türk Siyasi yaşamında aktif olarak yer alacak siyasiler yetişecektir.” dedi.

Yemek sonrasında Öznur Çalık’la birlikte TBMM Başkanı Köksal Toptan’ı da makamında ziyaret eden öğrenciler, Köksal Toptan’la hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ziyaretten son derece memnun kalan öğrenciler daha sonra Meclis’ten ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız