SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM'de Arapgir Üzümü Dağıttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:26
TBMM'de Arapgir Üzümü Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM CHP Grup toplantısı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve partililere Arapgir üzümü ikram etti. 

Yeni yasama yılının açılışının ardından ilk kez toplanan CHP grubunda Arapgir Üzümü dağıtıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, grup toplantısı öncesi Arapgir’den gönderilen üzümleri Milletvekilleri ve grup toplantısını dinlemeye gelen partililere ikram etti.

Arapgir üzümünü Dünya’nın en iyi üzümü olarak tanıtan Ağbaba, “ Meşhur Arapgir üzümümüz 2 yıl önceyle kıyaslandığında fiyatı yarı yarıya düştü. Üzüm üreticileri de tıpkı kayısı üreticileri gibi büyük sıkıntılar yaşıyor. Devletin desteği de olmayınca üreticilerin problemleri artıyor. Dünya’nın en güzel üzümleri maalesef hak ettiği değeri görmüyor. Arapgir üzümü aynı zamanda şarap üretiminde de kullanılıyor. Arapgir’de bu kapsamda bir de özel sektör işletmesi var. Arapgir üzüm üreticilerine mutlaka devlet tarafından destek verilmeli, meşhur üzümün tüm Dünya’ya tanıtımı sağlanmalıdır” dedi.

Malatya’nın Arapgir İlçesi’nin meşhur üzümlerinden Ağbaba tarafından Genel Başkan Kemal Kılıçdoğoğlu’na da ikram edildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız