SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM'nin Yeni Başkanı Şentop

0
Güncellendi - 2019-02-25 03:25:06
TBMM'nin Yeni Başkanı Şentop
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Başkanlığı seçiminin üçüncü turunda 336 oy alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, yeni Meclis Başkanı oldu.

TBMM Başkanlığı seçiminin üçüncü turunda 336 oy alarak başkan seçilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, TBMM Genel Kurulunda teşekkür konuşması yaptı. Dünya tarihinin müstesna siyasi kurumlarının başında gelen TBMM'nin başkanlığına seçilmekten dolayı hakkında gösterdikleri itimat ve teveccüh için milletvekillerine teşekkür eden Şentop, "Bugün yüce heyetinizin oylarıyla tecelli etmiş olan aziz milletimizin de itimatıdır. Sizlerin yardımı bu ağır mesuliyetin yerine getirilmesinde bana yardımcı olacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında bu yüce Meclis ikinci defa gazilik ünvanı almıştır. Burada hep beraber milletvekillerimiz darbeye karşı gelmişlerdir. Milletimizin ümidi daima bu Meclis olmuştur” dedi.

TBMM Başkanlık yarışının üçüncü turunda İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz 33, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay 124, HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü 46, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop 336 oy aldı.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız