SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM'ye 45 Fezleke Daha.. Ağbaba da Var

0
Güncellendi - 2017-06-06 02:27:49
TBMM'ye 45 Fezleke Daha.. Ağbaba da Var
A- A+ PAYLAŞ

  • 29 milletvekiline ait 45 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. 45 fezlekeyle beraber Meclise gelen dosya sayısı 168'e ulaştı.

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş ile TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 29 milletvekiline ait 45 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Buldan'ın yanı sıra Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık Tezkereleri TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevk edilen milletvekilleri şöyle:

"Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, HDP Siirt Milletvekili Besime Konca, HDP Van Milletvekili Adem Geveri, HDP Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, HDP Mardin Milletvekili Ali Atalan, HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, HDP Şırnak Milletvekili Aycan İrmez, HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik."

Gelen dokunulmazlık dosyalarına göre, en fazla fezlekesi bulunan milletvekili, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş. Selahattin Demirtaş'ın 6, HDP'li Yiğitalp'in 4, HDP'li Baydemir'in 3, HDP'li Gonca'nın 2, HDP'li Geveri'nin 3, HDP'li Çelik'in 2, HDP'li Toğrul'un 2, HDP'li Başaran'ın 2 fezlekesi bulunuyor.

Son gelen 45 fezlekeyle beraber Meclise gelen dosya sayısı 168'e ulaştı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Padişahım çok yaşa... Kim ki padişaha itaat etmez, kellesi tez vurula... AKP kendi içindeki Fetöcüleri, BOP çuları, rantçıları bir temizlesin hele... Adalet ???
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Varmı Ağbaba gibi adam. Malatyalı olan Türkiyeli olan herkesin yanında. Bizde senin yanındayız Ağbaba. Allah yolunu açık etsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Ağbaba ne alaka adam Malatya'nın haklarını savunuyor malatya büyümesi için elinden gelenin fazlasını yapıyor ama iyi biri olduğu için hemen dokunulmazlığını kaldırın Malatya'da kaç ak partili kılını kıpırdatmayan 5 millet vekili 2 tane belediye başkanı var onları nie almıyorsunuz nie dokunulmazlar Halen
    0
    0
    Yanıtla