SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'TCDD Oraya Taşınmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nün atıl vaziyette bekleyen Vagon Onarım Fabrikası'na taşınarak, sadece şehir içinde Gar'ın kalmasını istediklerini söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar ile birlikte ESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

P İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "ESOB başkanımız Şevket Keskin, Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde tekrar göreve geldi. Yeni dönemde başarılar diliyoruz. Esnafların işi zor. Başbakanın son açıklaması gerçekten bakkalları ve esnafımızı mutlaka üzmüştür. Hükümet bu şekliyle de kimin yanında olduğunu da ortaya koydu. Alışveriş Merkezlerinin şehir dışına çıkartılması yasa tasarısı bugüne kadar çıkartılmadı" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, başbakanın yaptığı açıklamanın esnaf ve sanatkarı son derece üzdüğünü söyleyerek, küçük esnaf ve sanatkarın bitirilmesi ile dengelerinde değişeceğini söyledi.

TCDD Malatya 5. İşletme Müdürlüğü'nün şehir dışına çıkartılarak atıl vaziyette duran Vagon Onardım Fabrikası'na taşınması teklifinde bulunan Keskin, "Bütün siyasetcilerimize çağrıda bulunuyorum. Vagon Onarım Fabrikasını satmayalım. Malatya'da sadece Gar kalsın. Sadece peronlar kalsın. Gelin, Gar'ı yeniden düzenleyelim, Yeşiltepe ile Malatya'nın arasına açılım. Yeşiltepe'nin önünü açmadan Malatya'nın önünü açamazsınız. Oradaki eski binaları depo olarak kiraya vermek yerine yıkalım. Kalan atölye ve diğer depoları Vagon Onarım Fabrikası alanına taşıyalım. Sadece şehir merkezide yolcu taşımacılığı ile ilgili birimler kalsın, diğer tüm birimler Vagon Onarım Fabrikası'na taşınsın. Vagon Onarım Fabrikası'nı bir Sümer gibi, Bir Tekel gibi sattırmayalım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız