SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TCDD'nin Yakıt Tankı ve Yangın!..

A- A+ PAYLAŞ

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nün Yeşiltepe bölgesine komşu arazisindeki "dev yakıt" tankının birkaç metre yakınında çıkan yangın heyecan ve panik yaratırken, yangına ilk olarak TCDD personeli müdahale etti. Daha sonra Malatya Belediye İtfaiye ekipleri, olay yerine intikal ederek yangını tamamen söndürdüler.

Yangının; "boş" olduğu belirtilen "fuel oil" tankının bulunduğu bölgedeki temizlik sırasında toplanan gazel ve çeşitli atıkların tutuşmasıyla başladığı belirtildi. Alevlerin bir anda yükseldiği bölgedeki bu durum heyecan ve panik yaratırken, alevlere ilk müdahale TCDD personelinden geldi. Haberdar edilen belediye itfaiyesi de yangın yerine gelerek, alevlere köpük sıktı ve söndürdü.

TCDD yetkilileri, alevlerin hemen yanıbaşındaki "fuel oil" tankının boş olduğunu belirtirken, bu tankın yakınındaki diğer tankta ise yakıt bulunduğu öğrenildi.

Yetkililer, toplanan gazel ve atıkların imhası için personelin ateşi yakmış olabileceklerini, yakındaki boş yakıt tankından dolayı bir tehdit oluşmadığını öne sürerken, itfaiye yetkilileri, alev yoğunluğuna, "boş olduğu" belirtilen tanktan sızmış fuel oilin neden olmuş olabileceğini ifade ettiler.

Ancak, "boş" olduğu belirtilse de, yakıt tankının hemen yakınındaki bu yangının, zamanında müdahale edilmemesi halinde, çok daha ciddi ve daha büyük boyutlu hasara yolaçabileceği değerlendirdi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız