SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TCMB Kredi Verileri...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:53
TCMB Kredi Verileri...
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Bankası 2012 Ocak dönemi iller bazında nakdi kredi dağılımını açıkladı. Verilere göre Malatya’da 2.5 milyar TL tutarında nakdi kredi kullanımı gerçekleşti. 
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ 
 
Doğu Anadolu Bölgesinde bu yılın ocak ayında 6.7 milyar TL’si kamu, 6.03 milyar TL’si de özel bankalardan olmak üzere toplam 12.8 milyar TL tutarında kredi kullanımı gerçekleşti. Doğu Anadolu Bölgesinin ülke toplamında kredi payı, kamu bankaları kredilerinde yüzde 3.9, özel banka kredilerinde yüzde 1, toplam kredide ise yüzde 1.69 olarak açıklandı. 
 
İLLER DAĞILIMI 
 
Ocak 2012 döneminde Ağrı’da 548.8 milyon, Bingöl’de 392 milyon, Bitlis’te 565.9 milyon, Elazığ’da 1.8 milyar, Erzincan’da 695 milyon,Hakkari’de 245.1 milyon, Kars’ta 752.2 milyon, Malatya’da 2.5 milyar, Muş’ta 389.5 milyon,Tunceli’de 246 milyon, Van’da 1.5 milyar, Ardahan’da 273.6 milyon, Iğdır’da 452.5 milyon TL banka kredisi kullanıldı.
 

KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ 
Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Kars, Iğdır ve Ardahan illerinden oluşan Kuzeydoğu Anadolu Bölgesinde bu yılın ilk ayında 3.09 milyar TL’si kamu, 2.2 milyar TL’si de özel bankalardan olmak üzere toplam 5.3 milyar TL tutarında kredi kullanımı gerçekleşti. Kuzeydoğu Anadolu bölgesinin ülke toplamında kredi payı, kamu bankaları kredilerinde yüzde 1.7, özel banka kredilerinde yüzde 0.37, toplam kredide ise yüzde 0.69 olarak kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız