SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TDP'den Tenis Turnuvası

0
Güncellendi - 2016-11-17 02:46:30
TDP'den Tenis Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Masa Tenisi turnuvası düzenlendi.

Yakınca Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenirken, turnuvaya 145 öğrenci katıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Malatya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Bilinçli Toplum Güvenli Gelecek” (ÇOGEP) projesi kapsamında; Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve farklı spor dallarının gençler arasında teşvik edilerek spordaki yeteneklerinin ortaya çıkarılması amacıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Yakınca Spor Salonunda 8 Kasım 2016 Salı günü Ortaokullar arası, 10 Kasım 2016 Perşembe günü ise Liseler arası masa tenisi turnuvası yapılmıştır. Toplam 145 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları verilmiştir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

tenis2

tenis3

tenis5

tenis4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız