SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TDP'nin Konukları

A- A+ PAYLAŞ

Toplum Destekli Polislik görevlileri, ilçeden gelen öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri ramazan hançer, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimizin temel felsefesi olan "Önleyici Polislik" anlayışı çerçevesinde yaptığımız sosyal içerikli çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda Arguvan İlçesinde yatılı olarak okuyan 90 lise öğrencisi, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz ile Arguvan İlçe Emniyet Amirliğinin işbirliği ile Malatya'ya getirildi ve çeşitli etkinliklere katılmaları sağlandı. Bu çerçevede misafir öğrencilerimize, Emniyet Müdürlüğü binasında mobese sistemi tanıtıldı. Malatya Park AVM'de bulunan Bowling Adasında eğlenmeleri sağlandı. Mc Donalds'da yemek verildi. Yeşil sinemada film izlemeleri sağlandı" ifadelerini kullandı.

Arguvan ilçe milli eğitim müdürü Adnan Gönültaş ise, "Pansiyonlarımızda kalan 60 erkek ve 30 kız olmak üzere toplam 90 öğrencimizi Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği yardımıyla gezmeye getirdik. Bu çocuklarımızın sosyal aktivitelerini geliştirmek ve görmedikleri yerleri gezdirmektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız