SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tebrik Edilecek İş.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:50:22
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Bayanlar Spor Kulübünü ziyaret etti. 
 
Bayan futbolcularla bir süre sohbet eden milletvekili Ağbaba, sporcuların sorunlarını dinleyerek, istekleri ve kulüp hakkında detaylı bilgiler aldı. Sporcularla yakından ilgilenen Ağbaba, bayan sporculara her zaman destek vererek, yanlarında olacağını söyledi.
Milletvekili Ağbaba, ziyarette yaptığı konuşmada, “Ben öncelikle kızlarımıza başarılar diliyorum. Hepsi Malatya’da tebrik edilecek bir iş yapıyor. Umuyoruz ki, önümüzdeki dönem Malatya’nın sesi olacaklar. Ligde de sesleri gür bir şekilde çıkar. Sporcularımızın hepsi genç ve önlerinde çok uzun yıllar var. Böyle cesaret isteyen bir işi yaptıkları için hepsini kutluyorum” dedi.
 
Bayan sporcuların her zaman yanlarında olduklarını ve onları destekleyeceklerini ifade eden Ağbaba, şunları söyledi:
 
“Biz üzerimize düşen ne varsa kendilerine destek olacağız. Öncelikle sizlere malzeme konusunda derhal yardımcı olacağız. İnşallah bir gün maçınızı da izlemeye geleceğim. Eğitim hayatınızda da hepinize başarılar diliyorum. Sizin başarınız için gereken katkıları yapmaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum.”
 
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi ise, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya kendileriyle ilgilendikleri ve destekledikleri için teşekkür ederek, “Sayın Milletvekilimiz sesimizi duydu ve bizleri ziyarete geldi. Malatya’da bizimde artık belirli bir yere geleceğimizi görenler oluyor. Buda hem bayan sporcularımız hem de bizler için sevindirici bir olay. Sayın milletvekilimiz gerek malzeme gerekse de diğer konularda her zaman yanımızda olduklarını bizlere söylediler. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız