SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tebrik Kartları Ücretsiz...

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:52
Tebrik Kartları Ücretsiz...
A- A+ PAYLAŞ

PTT’nin kuruluşunun 172. yıl dönümü nedeniyle kargo gönderiminde indirim yapılırken, bayram tebrik kartları ise isteyene ücretsiz olarak verilecek. 

PTT tarafından Malatyapark AVM’de bayram kartı ve kargo gönderme standı açıldı. Açılışa PTT Başmüdürü Zeki Özkan ile Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar ve kurum yöneticileri katıldı. Genel Müdür Günaçar, "PTT’nin 172. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu kutlamayı PTT Başmüdürlüğü ile bütünleştirmek istedik. Malatyapark’da insanlara bir nostaljiyi yaşatmış olacağız. Sosyal medyanın ağırlık kazandığı bu dönemde el yazımızla büyüklerimize attığımız kartı burada gönderme şansı bulacağız" dedi.

PTT Başmüdürü Özkan ise PTT’nin 172. kuruluş yıl dönümü ve Kurban Bayramı nedeniyle bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağımız tebrik kartları ile başlıyoruz. Amacımız bir nostalji rüzgarı estirmek. Tüm insanların sevdiklerinin bayramını posta kartı ile kutlamasını istiyoruz. Günümüzdeki teknik gelişmeler mesajlaşmaları dijital ortama taşıdı. Fakat posta kartı ile yapılan bayramlaşmanın kalıcı özelliği var. Kampanyamızda 18-24 Ekim tarihleri arasında kargo, kurye ve kayıtlı küçük paketlerde yüzde 10 indirim yapılacak" diye konuştu.

Törende Özkan ile Günaçar, yakınlarına yazdıkları birer bayram kartını PTT kutusuna attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız