SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecavüz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

39 yaşındaki kadın polise başvurarak, arkadaşlık yaptığı 24 yaşındaki şahsın kendisini dövüp tecavüz ettiğini öne sürdü.

Asayiş Şubesi’ne başvuran S.K. adlı kadın, 24 yaşındaki G.D. ile 4 yıldır arkadaşlık yaptıklarını, evlenmeyi düşündüklerini, ancak bir türlü evlenemediklerini, olay günü şahsın kendisini Karakavak’taki evine çağırdığını, burada tartışmaya başladıklarını, G.D.’nin kendisini dövüp zorla cinsel ilişkiye girdiğini, ayrıca 2 gün boyunca döverek cinsel ilişki kurduğunu öne sürdü. Bu iddia üzerine yakalanan G.D., suçlamaları kabul etmedi.

16 yaşındaki M.İ. adlı kız da, Göztepe Mahallesi’ndeki bir işyerinde çalıştığını, işyerinin sahibinin oğlu olan 37 yaşındaki Y.D.’nin kendisini sürekli sözle rahatsız ettiğini, son olarak gece işyerinin altındaki depoya bulaşık yıkamaya indiğinde yanına gelen şahsın yanaklarından öptüğünü, bir şeyleri bahane edip kaçtığını ve durumu ailesine bildirdiğini, şahıstan şikayetçi olduğunu polise anlattı. Y.D. gözaltına alındı.

Tandoğan Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldiği öne sürülen cinsel saldırı olayı ile ilgili polise ifade veren 15 yaşındaki E.B. adlı kız, komşusu olan 56 yaşındaki İ.B. adlı kadının halıları kaldırmak için kendisinden yardım istemesi üzerine evine gittiğini, odada iken kadının 22 yaşındaki oğlu Y.A.’nın odaya girdiğini, kendisiyle konuşmak istediğini söylediğini, kendisinin istemediğini belirtmesi üzerine belinden bıçak çıkardığını, kendisini kolundan tutup kanepenin üzerine attığını, sonra da öpmeye çalıştığını, şahsı itekleyerek odadan kaçtığını anlattı. Şikayet üzerine İ.B. adlı kadının ifadesi alınırken, firarda olan oğlu Y.A. aranıyor.

Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 26 yaşındaki S.K. adlı bayan, işyerinde şef olarak çalışan A.S.K. adlı şahsın kendisine arkadaşlık teklif ettiğini, kabul etmeyince kendisini zorla odasına götürüp dövdüğünü, hakarette bulunup tehdit ettiğini öne sürdü. Polis şahsı aramaya başladı.

Cezmi Kartay Caddesi’ndeki içkili işyerinde çalışan 43 yaşındaki G.G. adlı kadın, 03.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise verdiği ifadede, çalıştığı işyerinden ayrılacağı sırada yanına gelen 39 yaşındaki Y.F.’nin “Biz istemeden bir yere gidemezsin” diyerek kendisini dövüp zorla cep telefonunu aldığı iddiasında bulundu. Şahsın hakkında işleme başlandı.

Bu arada, savcılığa başvuran 43 yaşındaki N.Y. adlı şahıs, kendisine ait bilgisayardaki ses kaydı nedeniyle eşiyle arasının açıldığını, bu ses kaydının kendisine ait olmadığını ve bilgisayarına nasıl geldiğini bilmediğini, bu ses kaydını bilgisayarına kaydeden şahıs veya şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Savcılık, “Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali İddiası” ile soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız