SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecavüz, İşkence, Çocuk Kaçırma!..

A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 6 ay önce bir kişi tarafından tecavüze uğradığını ve işkence gördüğünü öne süren 16 yaşındaki kızın şikayeti üzerine polis 24 yaşındaki şahsı ararken, aynı şahsın kendisine polis süsü vererek şikayetçinin 5 yaşındaki kardeşini kaçırdığı ve takip sonucu yakalandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"04/02/2007 günü müracaat eden Mağdure A. B.’un, tarihten 6 ay kadar önce arkadaşlık yaptığı G. H. ile gezmek için çıktıklarını şahsın kiralamış olduğu bir araçla Elazığ yolu Kömürhan köprüsü civarında ıssız yere götürdüğünü, arabanın kapılarını kilitleyerek karşı koymasına rağmen kendisini döverek zorla cinsel ilişkiye girerek kızlığını bozduğunu, olaydan bir hafta sonra G. isimli şahısla kaçarak birlikte yaşamaya başladıklarını, şahsın kendisini sürekli döverek vücudunun çeşitli bölgelerinde sigara söndürdüğünü, kolunu jiletle kestiğini, kendisini döverken ailesinin engel olmaya çalıştığını ancak engel olamadıklarını, 04/02/2007 günü yine üstüne kapıyı kilitleyerek ekmek almak için gittiğini, döndüğünde jop ve kelepçe getirdiğini, jopla kendisine vurduğunu, çay demlemek için mutfağa giderek, bodrum katta oturan aileye seslenerek polis çağırmalarını istediğini, polisin gelmesi üzerine G.’nin arka tarafta bulunan balkondan kaçtığını Zorla ırzına geçen, vücudunda sigara söndürüp darp eden, jiletle kolunu kesen G.H. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.

Şahısın yakalama çalışmaları devam ederken, 05/02/2007 günü saat:18.30 sıralarında mağdurenin 5 yaşındaki kız kardeşi N. B.’nin G.H. isimli şahıstan tarafından kaçırıldığı ihbarı üzerine, çocuğun annesi C.B. ile görüşüldüğünde daha önceden 1991 doğumlu öz kızı A.B.’yi zorla kaçıran ve tecavüz eden G. H. isimli şahsın kendisinin evde olmadığı bir saatte gelerek, polis olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığını ve kızı N. B.’yi kaçırdığını beyan etmesi üzerine şüphelinin yakalama çalışmalarına başlanmış yapılan çalışmalar neticesinde olaya karıştığı tespit edilen C. A. ve G. H. ve mağdure N. B. isimli şahıslar 06/02/2007 saat:00:30 sıralarında Mağdurun ikameti civarında yapılan takip neticesi 44 T .. plakalı bir araç ile birlikte kovalama neticesi yakalanmışlardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız