SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecavüz Şoku!

A- A+ PAYLAŞ

İlçe hastanesine intihar girişimi nedeniyle getirilen 14 yaşındaki kız öğrenci, ifadesinde öğretmeniyle ilişkiye girdiğini, bu nedenle intihara kalkıştığını anlattı.

Doğanşehir’de 14 yaşındaki C.K. adlı öğrenci kız, intihar girişimi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bu olayla ilgili ifadesi alınan kız öğrencinin, 26 yaşındaki öğretmeni İ.B.’yi suçladığı ifadesi polis raporunda şöyle belirtildi:

“..Doğanşehir Devlet Hastanesinin İntihara Teşebbüs olayı ile ilgili olarak getirilen mağdur alınan ifadesinde, şüphelinin okumuş olduğu okulda öğretmen olduğunu, şüphelinin kendisine ayrı bir yakınlık duyduğunu ve sevgili olarak görüşmeye başladıklarını, daha sonra şüphelinin ikametine özel ders almak için gittiğini, burada şüphelinin kendisine zorla sahip olduğunu, korktuğu için ailesine bir şey söyleyemediğini, sevgili olduklarını ailesinin öğrendiğini, bu nedenle aile arasında huzursuzluk başladığını, bunalıma girerek uyku haplarından yaklaşık 6 adet içtiğini, daha sonrasını hatırlamadığını, olayla ilgili olarak şüpheli şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.”

Polis, İ.B. adlı öğretmeni yakaladı ve "vekil" öğretmenlik yaptığı ifade edilen zanlı tutuklandı.

KIZ ÖĞRENCİYİ KAÇIRMAYA KALKIŞTILAR..
Öte yandan Yeşiltepe Seyran Mahallesi 8. Sokak üzerinde 15 yaşındaki N.A. adlı kız öğrenci, sabah 07.45 sıralarında bir otomobille gelen iki şahıs tarafından zorla kaçırılmak istenirken, N.A. saldırganlardan birinin elini ısırarak kurtuldu.

Polise giden N.A., ifadesinde, kendisini daha önce okul önünde rahatsız eden tanımadığı bir şahsın son olarak oto ile yanında bir kişi daha olduğu halde gelerek, bıçak tehdidiyle zorla otoya bindirmeye çalıştığını, şahsın elini ısırarak olay yerinden kaçtığını anlattı. Polis, kız öğrencinin verdiği plakalı otoyu bulmaya, iki şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız