SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecavüz ve Şantaj!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 31 yaşındaki kadın, birlikte olduğu şahsın uygunsuz görüntülerini çektiğini ve kendisine bu görüntülerle şantaj yapıldığını öne sürdü. Olayla ilgili biri kadın 2 kişi tutuklandı. Bu arada, İnönü Üniversitesi mezunu bir bayan da polise başvurarak, okul arkadaşının cinsel saldırısına uğradığını öne sürdü.

GÖRÜNTÜYLE ŞANTAJ..
Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; polise başvuran 31 yaşındaki K.D. adlı kadın, ekim 2007’de Hacıabdi Mahallesi’ndeki bir evde birlikte olduğu 36 yaşındaki S.E. adlı şahıs tarafından uygunsuz görüntülerinin çekilip kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Polis bu başvuru üzerine S.E.’yi ve olaya karıştığı gerekçesiyle 35 yaşındaki D.K. adlı kadını yakaladı.

K.D.’nin uygunsuz görüntülerinin çekildiği cep telefonu ile bu görüntülerin aktarıldığı CD’nin de polis tarafından ele geçirildiği, “Tecavüz Etme ve Şantaj” suçlamasıyla adliyeye verilen S.E. adlı şahıs ile D.K. adlı kadının tutuklandıkları bildirildi.

OKUL ARKADAŞINA SUÇLAMA..
Diğer yandan polise başvuran 26 yaşındaki A.E. adlı bayan, İnönü Üniversitesi’nden bu yıl mezun olduğunu, okulun açık olduğu dönemde aynı yerde okuyan O.Y. adlı şahısla arkadaş olduklarını, bu kişinin yaklaşık 1 ay önce kendisini ders çalışmak için Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir yere çağırdığını, burada kendisine zorla cinsel saldırıda bulunduğunu, durumu kimseye anlatmaması konusunda da bugüne kadar kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. A.E.’nin başvurusu üzerine polis O.Y. adlı şahsın açık kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için araştırmalara başladı.

ALKOLLÜ KOMŞUNUN TACİZİ..
Bu arada, Halfettin Mahallesi’nde 02.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak ifadeleri alınan 19 yaşındaki B.E., 20 yaşındaki R.U. ve 22 yaşındaki A.U. adlı bayanlar, oturdukları evin altında işyeri bulunan 49 yaşındaki A.Ö. adlı şahsın sokak ortasında bağırarak “Bu sokaktan gidin fah..” gibi hakaretlerde bulunduğunu, o sırada sokaktan geçmekte olan 18 yaşındaki M.K. adlı gencin de şahsı sakinleştirmek isterken, A.Ö.’nün hakaretlerine uğradığını anlattılar.

3 bayan ile sokaktan geçerken olaya müdahale eden genç, “Tehdit, Hakaret ve Cinsel Taciz” suçlamasıyla A.Ö. hakkında şikayetçi olurken, 331 promil alkollü olduğu belirlenen şahsa idari para cezası yazıldığı, adliyece de “Denetimli Serbestlik Cezası” alarak salıverildiği bildirildi.

Öte yandan, Kernek Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki S.G. adlı bayan 17.30 sıralarında polise başvurarak, 26 yaşındaki E.G. tarafından tehdit ve taciz edildiği iddiasında bulunurken, şahıs suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız