SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecavüz ve Tehdit İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 24 yaşındaki bayan, evlenme vaadiyle kendisine tecavüz eden, daha sonra evli olduğunu öğrendiği şahıs tarafından tehdit edildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

24 yaşındaki S.Ö. adlı bayan, 4 yıl önce tanışıp arkadaş olduğu U.K. ile ilgili şikayetini Beydağı Polis Merkezi’ne bildirince polis, bu şahsı aramaya başladı. Polis raporunda, S.Ö.’nün ifadesine göre iddialar şöyle yeraldı:

”13.05.2010 günü saat:20.30 sıralarında Merkezimize gelerek müracaat eden Müşteki alınan ifadesinde; kendisinin dört yıl önce Malatya da çalışan şüpheli ile tanışıp arkadaş olduğunu, iki yıl boyunca arkadaşlık yaptıklarını, ikametinde kimse yok iken şüphelinin ikametine geldiğini kendisi ile evleneceğini söyleyerek cinsel ilişkiye girdiklerini daha sonra bu şahsın evli olduğunu öğrendiğini ve bu şahıstan ayrıldığını ailesinden korktuğu için polise müracaat edemediğini şüphelinin işi bitince memleketine gittiğini bu şahsın 10.07.2010 günü tekrar Malatya iline geldiğini kendisini tehdit etmesi nedeni ile görüştüğünü ve bu şahsın tekrar memleketine gittiğini 13.07.2010 günü saat 12.00 den itibaren tehdit mesajlarına devam etmesi nedeni ile Polise müracaat etmeye karar verdiğini, kendisini evlenmek vaadi ile kızlığını bozan kendisini tehdit ve hakaret eden şüpheliden şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız