SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecde 1 Aya Kadar Bitecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tecde Bölgesinde yapımı süren Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin 1 ay içinde tamamlanarak hizmete alınacağını söyledi. 

Milletvekili Çalık, beraberinde partili yöneticiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ile birlikte Tecde Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Bu projenin eşi olan Çavuşoğlu Mahallesindeki spor salonunun projesi arasında farklar yaptık. Uluslararası basketbol federasyonu kurallarına uygun bir standart uygulandı. Burada saha ölçüleri uluslar arası ölçülere uygun. Saha ölçülerimize göre, burada tüm saha müsabakaları yapılabilecek” dedi.

Fındıklı, “Tecde Mahallesi'nde bu salonu inşa ediyoruz. Buradaki inşaat durmuştu. Sayın Bakanımız da burayı ziyaret etmişti. Spor Toto kaynaklarımız ve sizlerin desteği ile buradaki inşaat tekrar yapılmaya başlandı. Teşekkür ediyoruz. Para çözülünce projeye ilave yaparak uluslararası müsabakalarında yapılabileceği bir tesise kavuştuk. Bu tesisimiz önümüzdeki 1 ay içinde bitecek” şeklinde bilgi verdi.

Milletvekili Çalık ise, “Buradaki spor salonu inşaatımız atıl vaziyete gelmişti. Müteahhit firma iflas etmişti. Buraya yeniden ödenek ayırarak çalışmaları yeniden başlattık. Sayın Bakanımızın son olarak gönderdiği 1 milyon TL ödenek ile Tecde Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yeniden ihale edildi. Tecde’ye yakışan ve tüm salon müsabakalarının yapılacağı bir tesis meydana geldi. Eksikliklerini hep beraber gidererek burayı hizmete alacağız. Haziran sonu veya Temmuz ayı içerinde bu tesisimizi hizmete açacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız