SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecde'de İş ve Kültür Merkezi Yapımı

A- A+ PAYLAŞ

Tecde'de eski 'Aceze Yurdu'nun yerine yaptırılması kararlaştırılan İş ve Kültür Merkezi'nin inşaatının devam ettiği açıklandı..

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Şehrimizin merkeze uzak mahallelerinden biri olan Tecde Mahallesi’nde Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan “İş ve Kültür Merkezi” inşaatı devam ediyor.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, İnşaatı devam eden İş ve Kültür Merkezi’nin tamamlanmasıyla, bölgede özellikle sosyal ve kültürel anlamda önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, İş ve Kültür Merkezi’nin Tecde Mahallesi’ndeki Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu karşısındaki eski Güçsüzler Yurdu arsasına yapıldığı bildirilerek, “Belediyemiz tarafından Tecde Mahallesinde yaptırılan İş ve Kültür Merkezi 3 katlı planlanmış olup, bodrum katta çok amaçlı salon, üst katlarda iş yerleri ve son katta da Kütüphane ile Kültür Merkezi yer almaktadır.

Söz konusu İş ve Kültür Merkezi’nin şu ana kadar temel kazısı bitirilerek, temeli atılmış olup, çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir” denildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız