SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor Genel Kurul Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme takımlarından Tecdespor Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Seyranpark'ta gerçekleştirilen genel kurula Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve Malatya Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz ve Doktor Kadir Kaya katıldı.

Divan Başkanlığını MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir'in yaptığı genel kurulda tek aday olan Suat Yıldırım kulüp başkanlığına seçildi. Tecdespor'da antrenörlük görevine ise Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno getirildi.

Genel kurul sonrası bir açıklamada bulunan Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, genel kurulun takım için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Genel Kurulumuzu yaptık. Hem Tecde'ye hem de Tecdespor'a hayırlı olsun. İnşallah bundan sonraki süreçte Tecdespor'u küme düşme korkusundan çıkaracağız. Tecdespor'u iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi işler yapacağız" dedi.

Tecdespor Kulüp Antrenörü Muharrem Zeyno ise, "Tecdespor Kulüp Antrenörlüğüne beni layık görmüşler. Bende bu görevi kabul ettim. Kısmet olursa Tecdespor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Bunun yanında alt yapıyı da geliştireceğiz. Burada Tecde halkına bir çağrıda bulunmak istiyorum; takımlarına sahip çıksınlar ve bu işi kişilere bırakmasınlar. Ne kadar destek verirlerse, Tecdespor da o kadar iyi yerlere gelir" diye konuştu.

Takımın Genel Menajeri Mikail Ökke de, genel kurulun Tecdespor'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Genel Kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Tecdespor Malatya'nın köklü takımlarından. Biz geçmişte diğer kulüplerde yakaladığımız başarıları Tecdespor'da da yakalamak istiyoruz. İyi bir başkan, iyi bir yönetim ve hocamız var. Yapacağımız transferlerle de Malatya'da Tecdespor rüzgarı esecek. Sonuçta burada kazanan Malatyalı çocuklar olacaktır. İyi bir ekip kurup, lige iyi başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Genel Kurula katılan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir'de yeni sezonda Tecdespor ve Tecdespor yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Genel Kurul, iftar yemeğinin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız