SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor Ligden İhraç Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:34:14
Tecdespor Ligden İhraç Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor iki hafta art arda sahaya çıkmayınca ligden ihraç edildi. 

2.hafta maçlarının hafta sonu oynandığı 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde B Grubunda mücadele eden Tecdespor yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı maçlarına çıkamadı. Amatör Futbol talimatnamesi gereği 2 hafta art arda sahaya çıkmayan takımlar ligden ihraç edilip, bir alt lige düşürülüyor. Ligin ilk iki haftasına art arda maça çıkmayan Tedcespor, talimatname kapsamında ligden ihraç edilerek, alt lige düşürüldü. 

SPORCULARI SERBEST KALDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, talimat gereği ihraç edildiğini kaydetti. tecdespor'un alt lige düşürüldüğünü belirten Özdemir, “Tecdespor kulübümüz ikinci haftası geride kalan 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi maçlarımıza katılım göstermediği için, talimat gereği ligden ihraç edilip bir alt lige düşürülmüştür” dedi. Tecdespor’un ligden ihraç edilmesiyle birlikte kulüp bünyesindeki lisanslı futbolcuları da serbest kaldı.

TECDESPOR 

1985 yılında kurulan Malatya Tecdespor, Malatya futboluna birçok yetenek kazandırmasının yanı sıra, amatör küme liglerindeki istikrarlı mücadelesiyle de dikkat çekiyordu. 2013 yılında kulübü Suat Yıldırım’dan satın alan Hulusi Akkoyun, ilk yılında iddialı bir kadro kurmasına rağmen, takımı hedeflenen başarıya ulaştırmadı. Akkoyun, sezon başı kulübe yönelik tüm yatırımlarını kesince takım maçlarına çıkamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız