SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor Şampiyon Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:45
Tecdespor Şampiyon Oldu
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 1. Amatör Küme’de şampiyon Tecdespor oldu. 

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde Tecdespor ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan play off müsabakası çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı. Konuyla ilgili gerekli rapor ve belgeleri isteyen TFF Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrasında Tecdespor’un hükmen 3-0 galip sayılmasına karar verdi. Verilen bu kararla birlikte play off’ta puanını 7’ye çıkaran Tecdespor, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti.

Amatörde şampiyon olan Tecdespor, BAL Ligine çıkabilmek için BAL liginde Malatya’yı temsil eden Malatya İl Özel İdarespor ile play off müsabakası oynayacak. Malatya İl Futbol Tertip Komitesi’nin Pazartesi günü toplanarak, maçın oynanacağı günü ve yeri belirleyeceği kaydedildi.

Öte yandan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden 2. lige düşecek takımı belirlemek amacıyla, Telekomspor ile Ataköyspor arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı. Bu maçla ilgili çıkan kararda Ataköyspor hükmen 3-0 mağlup sayıldı. Karar neticesinde Ataköyspor, 2. Amatör Küme Büyükler Ligine düştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız