SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor Sezonu Açtı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme'de mücadele eden Tecdespor, 2009-2010 futbol sezonunu düzenlediği törenle açtı.

Tecde Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen yeni futbol sezonu açılış törenine, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkan Yardımcısı Muhnarrem Zeyno, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Mesut Aslangiray, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF ) Başkan Yardımcısı Ali Cücemen, Tecdespor Kulübü Başkan Yardımcıları Camal Top ve Suat Yıldırım, Tecdespor Antrenörü Haydar Koç, hakemler ve gözlemciler derneğinden Ramazan Kabak, Malatya Belediyesi eski başkan yardımcısı, Tecspor Kulübü yöneticisi Yusuf İzzettin Cengiz ve futbolcular katıldı.

Yaptığı konuşmada yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Tecdespor Kulübü Başkan Yardımcısı Camal Top, "Başkanımız Ali İpek mazeretleri dolayısıyla aramızda yoktur. Herkese selamı var. Yeni sezon açılışında yemek ikram eden Vahit Abacı ve Yusuf İzzettin bey'e teşekkür ediyorum" diyerek, 2009-2010 futbol sezonunun centilmence ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Antrenör Haydar Koç ise, kadrolarında 24 futbolcuları bulunduğunu belirtip, yeni futbol sezonunda başarılı olmak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Spor taban birlikleri temsilcilerinin selamlama konuşmasından sonra davetlilere yemek ikram edildi ve toplu fotoğraf çektirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız