SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor’a Sponsor Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:47
Tecdespor’a Sponsor Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele eden Tecdespor’a Toyota Porgalı sponsor oldu. 

Amatör kümede BAL Ligi iddiası olan Tecdespor, Toyota Porgalı ile sponsor anlaşması yaptı. Tecdesporlu futbolcular ile takıma sponsor olan Toyota Porgalı’nın yetkilileri bir araya geldi.

Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, sponsor desteğiyle hedeflerine daha hızlı ulaşacaklarını kaydetti.

Yıldırım, firma yetkililerine teşekkür ederek, “Uzun süredir görüşme halindeydik. Nihayet neticelendi. Kulübümüze reklam sponsoru oldular. Önümüzdeki sezonda inşallah takımı komple sahiplenecekler” dedi.

Toyota Porgalı Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Porgalı ise firma olarak amatör spor ve sporcuların yanında olduklarını kaydederek, “Tecdespor, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginde başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bizde bu süreçte genç arkadaşlarımızın yanında olmak istedik. Şehirlerin ekonomileri ligde yer alan takımlarla daha iyi ölçülür. Malatyaspor Süper Ligdeyken, Malatya’ya getirdikleri katkıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Biz her işletmenin amatör spor kulüplerimize destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız