SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor'da 8 Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:40
Tecdespor'da 8 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, 8 futbolcuyu kadrosuna kattı. 

2012-2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Tecdespor’da teknik sorumluluğa Hakan Aydemir getirilirken, kaleci Eren Gözetlik, Kürşat Günata, Orhan Ak, Gökhan Yoğurtçu, Osman Yetkin, Mehmet Yardımcı, Mehmet Kılıç ve Vural Dilek ile sözleşme imzalandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, “Yeni sezonu açtıktan sonra transfer çalışmalarına başladık. 8 futbolcuyla anlaştık. Birbirinden değerli isimleri takıma kazandırdık. Önümüzdeki günlerde 1 veya 2 transfer daha yaparak transferi kapatacağız” dedi.

Malatya 1. Amatör Küme’de iddialı takımların bulunduğuna dikkat çeken Yıldırım, “İddialı bir grupta bulunuyoruz. Tecdespor olarak bizde iddialıyız. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir ise, 2012-2013 sezonunun bütün takımlara hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, “Suat başkanımızla görüşmemizde iyi bir takım yapma gayreti içerisinde olduklarını ve bizimde teknik sorumlu olarak göreve gelmemizi istediklerini ilettiler. Bana sunulan teklifi seve seve ve gurur duyarak kabul ettim. Bütçeleri ve güçleri dahilinde istediğimiz transferleri yaptılar. Hedefimiz önce gruptan çıkmak. Birbiriyle aynı güce sahip bir grupta bulunuyoruz” diye konuştu.

Hedefsiz takım olmayacağını belirten Aydemiz, şunları ifade etti: “Her takım gibi bizimde hedefimiz var. Hedefimiz doğrultusunda da çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda bu hedefimize ulaşırız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız