SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor'da Kongre Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:16
Tecdespor'da Kongre Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme takımlarından Tecdespor, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 

Yeşil Vadi’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Tecdespor Kulübü Onursal Başkanı Yusuf İzzettin Cengiz, Tecdespor Kulüp Yönetimi, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Tek listenin yer aldığı seçimde, mevcut başkan Suat Yıldırım, tekrar Tecdespor Kulüp Başkanlığına seçildi. Yıldırım’ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: "Hulisi Akkoyun, Bilal Katar, Cemalettin Emeç, Turgay Aksoğan, Kadir Güven, Haydar Keleş ve Selçuk Porgalı".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız