SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecde'ye Yeni İmar Yolları

0
Güncellendi - 2017-09-20 02:54:00
Tecde'ye Yeni İmar Yolları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Malatya’nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Tecde bölgesinde imarlı yollar bir bir açılıyor. Büyükşehir Belediyesi toplam uzunluğu 3.5 kilometre olan yolun, bugüne kadar 2.3 kilometrelik bölümünü açtı.

150 bin m3 toprak dolgu çalışmasının yapıldığı bağlantı yollarında, kazı çalışmaları devam ediyor. İmarlı yapıya sahip bölgenin daha sağlıklı yapılaşmasını sağlayacak yeni yollar bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yılda Tecde bölgesinde 4 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapmış ve 30 metre genişliğinde yeni bağlantı yollarını Malatya’ya kazandırmıştı.

Malatya’nın güneyinde doğu batı istikametinde yeni bulvar, geniş yollar açarak, gelecekte oluşabilecek trafik sirkülasyonunu düzenli hale getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi; Güney Kuşak Yolu, Tecde-Maşti Bulvarı, Çiftik Caddesi-Fahrikayan Bulvarı hattı ile Bostanbaşı Caddesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Siz önce açılmış yolda adı konmuş bulvarda oturan millete yardım edin de şu minibüs hatlarını düzene koyun tecde 50 metrelik yolda o güneşin altında dakikalarca otobüs minibüs bekliyoruz tecde minibüs şoförleri keyiflerince ya geliyorlar yada yolun başından geri dönüyorlar bizede o yokuşu bebek arabalarıyla tırmanıp asıl durağa varmak kalıyor önce yaptığınız yolu tamamlayın gölgelik durak ayrıca minibüs hattı koyun o yolda duranlar sorumluları çok güzel anıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkan (6 yıl önce)
    tecdede villa imarlı arsaların imara açılmasını istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmed (6 yıl önce)
    Tarim mi kaldi?ne tarimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt44 (6 yıl önce)
    Trafik sıkıntısını azaltmak için güzel bir çalışma. Yalnız dikkatimi çeken bir şey var. Malatyada yeni yollar açılmadan önce ve imar izni olmadan önce birçok yer satılıyor. Tamam satılır ama nerdeyse bir kişiye satılıyor olması çok garip. Organize bölgesi taraflarına bir bakın nerdeyse hepsi bir kişiye ait ve çok önceden almış. Bu ticari bi zeka sonucu değil. Belediye yetkililerine yedirerek şehir planını öğrenmek ve ona göre yatırım yapmak adil değil. Belediyedeki açlarda baba malıymış gibi satıyorlar. Ya Allah aşkına uyanın artık. Ben bi partiye yönlendirme gayreti içinde değilim. Parti Yok zaten ülkede. Ama gelin kötünün iyisi deyipte gözü kapalı oy vermeyelim. En azından tavrımız belli olsun. % 69 ları alınca dert tasa Yok. Ya sonra ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Horata vadisi projesinden haberi olan var mi acaba? Yillardir tek bir civi cakilmadi caktirilmadi bu isi biran once netlestirselerde bizde arsalarimizi istedigimiz gibi kullanabilsek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Zemin sağlam aslında ..tarım alanları korunarak burasi imara acilsaydi daha güzel olurdu
    0
    0
    Yanıtla