SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DABO Şenliği'nde Tecrübe Edindiler

0
Güncellendi - 2016-11-24 23:45:24
DABO Şenliği'nde Tecrübe Edindiler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Ankara’da organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şenliğine, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu’ndan da 3 sporcu katıldı.

TBF) koordinesinde devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları (DABO), Ankara’da Yıldızlar Şenliği’nde buluştu. Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu sporcuları, Efe Varol Bedelcigil, Melike Acar ve Sadık Doğan katıldı.

Malatya 12 DABO Antrenörü Bayram Acar, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 12 DABO Okulları 13’üncü Yıldızlar Şenliğini Ankara’da düzenlediğini ifade etti.

Acar, Türkiye genelinden 3 sporcu ve 1 antrenörün Ankara’da Yıldızlar Şenliği’nde buluştuğunu kaydederek, “Sporcu ve antrenörler, 3 gün boyunca düzenlenen etkinliklere katıldı. Türkiye genelinde 34 merkezde eğitim gören seçilmiş 100 minik sporcu ve 34 antrenör yer aldığı etkinlik kapsamında Ankara Spor Salonu’nda maçlar oynandı” dedi.

12 DABO sporcularının oynadığı maçların ardından sporcuların Türkiye-Bosna Hersek karşılaşmasını izlediğini aktaran Acar, milli maç arasında, maçlardaki performanslarına göre sporcuların beyaz ve kırmızı takım olarak devre arasında maç oynadığını belirtti.

12 DABO SPORCULARINDAN POTANIN PERİLERİNE DESTEK

12 Dev Adam Basketbol Okulları 13. Yıldızlar Şöleni’ne katılan sporcu ve antrenörler, Potanın Perileri’ni yalnız bırakmadı.

Türkiye genelinde 34 merkezde eğitim gören seçilmiş 100 minik sporcu ve 34 antrenör, 12 DABO 13.Yıldızlar Şöleni’nde sabah oynanan karşılaşmaların ardından A Milli Kadın Takımının Bosna Hersek ile oynadığı mücadeleyi takip etti.

12 DABO sporcuları, Türkiye- Bosna Hersek karşılaşmasından önce Ankara Arena parkesine inerek Ay Yıldızlı sporcularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

12 DABO oyuncuları, A Milli Kadın Takımının Bosna Hersek ile oynadığı karşılaşmanın devre arasında gösteri maçı yaptı.

YILDIZLAR ŞÖLENİ MADALYA TÖRENİYLE TAMAMLANDI

TBF tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 13. Yıldızlar Şöleni tamamlandı.

Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı şölende sporcular maç tecrübesi kazanmanın yanı sıra A Milli Kadın Takımının da en büyük destekçisi oldu.

Son gün oynanan maçlarla şölen tamamlanırken tüm sporcular madalyalarını ve Garanti Bankası tarafından verilen ‘Adanmak’ isimli kitaplarını aldılar. TBF Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri de geleceğin yıldızlarına madalyalarını takdim edenler arasında yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

basketbol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhamed (3 yıl önce)
    Biz çocukların giden sen alınan sertifiakasını nasıl görebiliriz göremedim
    0
    0
    Yanıtla