SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tecrübe Esastır..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı ve eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti. Çerçi, yeni belediye binası için "Bu güzel esere başlamak bize, bitirmek size nasip oldu.." diyerek teşekkür etti. Akın'ın, başkan adayları içerisinde başkanlık tecrübesi bulunan tek kişi olan misafirini ağırlarken, "İnşallah Malatya'mız bu binada en iyi şekilde yönetilir. Tabi bu konuda da tecrübe esastır" sözleri dikkat çekti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı ve Belediye eski Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve kalabalık bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundular.

3 Mart Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Yeni Belediye Hizmet Binası’nın bitirilmesinden dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı ve Belediye eski Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, “Ellerinize, kollarınıza sağlık. Bu güzel esere başlamak bize, bitirmek size nasip oldu. Malatyamız’a yakışır bir eser ortaya çıktı. Hem size hem de emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye eski Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi ve beraberindeki heyeti yeni Belediye Binasında ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, Yeni Belediye Binası’nı Mehmet Yaşar Çerçi’nin başlattığını, kendisinin ise bitirdiğini söyledi.

Yeni Belediye Binası’nın Malatya’ya hizmete vesile olacak faaliyetlerin yürütüldüğü bir mekan olması temennisinde bulunan Başkan Akın, “İnşallah Malatyamız bu binada en iyi şekilde yönetilir. Tabi bu konuda da tecrübe esastır. Tecrübe çok pahalı elde edilen bir özelliktir. İnşallah bundan sonra Malatyamız’a bilgi birikimleriyle, tecrübeleriyle, hoşgörüleriyle bütün Malatyayı kucaklayacak gönül genişliğine sahip kardeşlerimiz gelecekler ve Malatyamıza hizmet edecekler” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi heyeti, ziyaret sırasında Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bir buket gül verdi."

ANAP ADAYININ ZİYARETİ..
Bu arada ANAP Malatya Belediye Başkan Adayı Ramazan Özcan da Belediye Başkanı Akın'ı makamında ziyaret etti.

Bu ziyaretle ilgili olarak şu bülten yayınlandı:

"Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı Ramazan Özcan, bir grup partili ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, yeni belediye hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

3 Mart Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın bir fotoğrafını hediye eden Ramazan Özcan, “Yeni binanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Akın, Belediye Başkanlığı döneminde kendisine yakışır çok önemli hizmetlerde bulundu. Cemal Akın Bey kısa bir dönem içerisinde çok önemli hizmetlere imza attı. Tabi bu bir sorumluluktur, bu sorumluluğu da yerine getirdiği için Malatyalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Kapalı çarşı esnaflarının yıllarca yaşadıkları sorunları da çözüme kavuşturduğunu belirten Ramazan Özcan, “Harabeyi yıkmazsanız hazineyi bulamazsınız diye bir söz var. Harabeyi orada yıktınız hazine çıktı ortaya. Bu da büyük bir cesaretti kamuoyundaki spekülasyonlara rağmen, ama yıkınca ortaya çıkıyormuş. Bütün önemli şehirler meydanlarıyla ünlüdür. Malatya’da bir meydanı ile ünlensin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirilen Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirterek, “Malatya’nın yeşil alana kavuşması hususunda hizmet süremiz içerisinde fevkalade büyük gayretler gösterdik. Allah nasip etti 1000 dönüm civarında arsayı yeşil alan olarak Malatya Belediyesine kazandırdık. Eski hizmet binasının devri tamamlanmıştı sanat ve tarihi değeri yoktu, bir metrekare yeşil alanın şehirler için ne kadar ehemmiyetli olduğunu şehircilik uzmanları bilirler ve Belediye Başkanlarına da hep anlatırlar. Arkada tabi söz konusu Marketin ve Ziraat Bankasının kaldırılmasıyla birlikte o bölgede 25-26 dönümlük şehir meydanı ortaya çıkmış olacaktır” dedi.

Hizmette devamlılığın olduğunu ifade eden Başkan akın, “Malatya halkına hizmet noktasında, Allah bizi mahcup etmedi. Ancak genç aday kardeşlerim inşallah bayrağı bulunduğu yerden alıp daha ilerlere götürecekler. Malatya halkını daha güzel günlere taşıyacaklar” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız