SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecrübe PaylaşımToplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:54
Tecrübe PaylaşımToplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 'Tecrübe Paylaşım' toplantısını gerçekleştirdi. 

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 'Tecrübe Paylaşım' toplantısının ikincisini yaptı. MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, genç iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştı.

Toplantı öncesi açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, "Aile şirketlerinde yönetim ve aile şirketlerinde sürdürülebilirlik konularını işlemek üzere Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk'ü konuk ettik. Tecrübe Paylaşım toplantısının ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu programlarımız devam edecek" dedi.

Aydoğan, Malatya Ticaret Borsası'nın önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, "Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanlığını yapan Mehmet Akif Baştürk, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile önemli bir çalışmaya imza attı. Malatya Ticaret Borsası yeni bir bina aldı. Kendilerini bu yeni binanın alımında gösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Malatya'mıza böyle bir binayı kazandırdıkları için memnuniyetimizi dile getirmek istiyoruz. Biz gençlerin üzerine düşen görevler ol0ursa da, hiç düşünmeksizin sizlerin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

BAŞTÜRK: "PLAN VE HEDEFLERİMİZ VAR"

Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk ise, Genç MÜSİAD Malatya Şubesine teşekkür ederek, "Genç MÜSİAD Malatya Şubesi gerçekten güzel bir konuda bu programı düzenlemiş. Genç MÜSİAD üyelerinin önümüzdeki süreç içerisinde iş hayatında neler yapmaları ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirmeye çalışacağız. Çünkü gençler ülkemizin geleceği. Öncelikle şehrimizin geleceği. Bu arkadaşlarımız ileride bizi hem yurtiçi hem de yurtdışında temsil edecekler. Bu noktada biz tecrübe ve bilginin önemli olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Baştürk, Malatya'ya yakışan bir Ticaret Borsası binasını faaliyete geçirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Biz Malatya'mıza yakışan bir binamızın olmasını istiyorduk. Çünkü mevcut binada Malatya'mıza yeterince Hizmet verme imkanı yoktu. Bu manada öncelikle bulunduğumuz mekanı iyileştirmemiz gerekiyordu. Malatya Ticaret Borsası Başkanımız ve meclisimizin gayretiyle güzel bir Ticaret Borsası binasına kavuşmuş olduk. Bu bizim ileride kayısı ürünlerimizin gerçek değerini bulması ve hak ettiği konuma kavuşması için çok kıymetli bir ilk adım oldu. Çünkü bizim plan ve hedeflerimiz var. Öncelikle kayısı alım ve satım işleminin Ticaret Borsası'nda gerçekleşmesini istiyoruz. Köylü ile esnaf ve tüccarımızı Ticaret Borsa'mızda buluşturacağız ve kayısı alım satım işlemini borsa içerisinde gerçekleştireceğiz. Onun yanı sıra lisanslı depoculuğa geçmeyi düşünüyoruz. Eğer lisanslı depoculuğa da vatandaşlarımızı alıştırabilirsek, kısa sürede kayısının hasat işlemi bitip, lisanslı depolara alınarak, alış-veriş işlemlerinin yapılması sağlanacak. Düşündüklerimizi gerçekleştirirsek, ülkemiz, çiftçimiz, sanayicimiz ve devletimiz kazanacak."

Toplantı sonrası Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, günün anlam ve önemine binaen Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk'e plaket takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız