SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecrübelerinden Yararlanacağız"

0
Güncellendi - 2016-03-15 23:07:32
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Kovancılar Belediyesi Birim Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner'i ziyaret ederek, Kovancılar'a yapılacak park projesi üzerine fikir alış verişinde bulundu.

Kovancılar Belediyesinin daveti üzerine Şubat ayı içerisinde bu ilçeyi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Kovancılar İlçesinin merkezine yapılması düşünülen park alanı üzerine destek sözü vermişti.

Elazığ Kovancılar Belediyesi Birim Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner’i ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Yeşilyurt Belediyesinin projeleri ve hizmete sunduğu modern park alanlarıyla ilgili bilgiler verdiği görüşmede Kovancılar'a yapılacak park projesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Mehmet Güner karşılıklı fikir alış verişi şeklinde geçen görüşmede Kovancılar İlçe merkezine ortaklaşa yapacakları modern görünümlü yaşam alanı üzerine hazırlanan projenin teknik detaylarını ele aldıklarını söyledi. Yeşilyurt Belediyesinin tüm belediyelerle ortaklaşa çalışmalar yapabileceğini, paylaşıma her zaman açık olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Güner, "Geçtiğimiz aylarda Kovancılar Belediyesini ziyaret ettiğimizde ilçe merkezine yapılması düşünülen park alanında incelemelerde bulunmuştuk. Bu ziyaretin ardından iki kardeş belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri görüşerek park alanıyla ilgili fizibilite çalışması yapıp, akabinde bir proje hazırladılar. Kovancılar Belediyesinden gelen kıymetli dostlarımızla projenin teknik detayları üzerine değerlendirmelerde bulunduk" dedi.

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunan Kovancılar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Alparslan Akpınar ise, Yeşilyurt Belediyesiyle kardeş belediye olduktan sonra karşılıklı ziyaretlerin devam ettiğini ifade ederken "Kovancılar ve Yeşilyurt Belediyesi olarak bilgi paylaşımı ve yardımlaşmaya önem veriyoruz. Bu kapsamda Kovancılar ilçemize yapacağımız park alanı başta olmak üzere diğer hizmetler anlamında Yeşilyurt Belediyesinin tecrübelerinden yararlanmayı amaçlıyoruz. Park projesine destek veren Yeşilyurt Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. İki kardeş belediyenin ortaklaşa yapacağı çok önemli hizmetler olacaktır. İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz park alanıyla ilgili hazırlanan projeye son şekli verdikten sonra çalışmalara başlayacağız " dedi.

Samimi bir havada geçen görüşmede Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yaşar Kanatucu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan'da hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız