SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tecrübelerinden Yararlanacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:24
'Tecrübelerinden Yararlanacağız'
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, seçim gezilerini sürdürüyor.

Polat'ın gezilerine ilişkin partiden basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat,AK Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Av. Bayram Taşkın, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Merkez  Topsöğüt ve Dilek Belediyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan "Bizler Ak Parti’nin hizmetindeyiz. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’da elinden geldiğince bize yardımcı olmaya çalışıyor" dedi.

AK Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ise "Adayımız Hacı Uğur Polat ile birlikte Yeşilyurt ilçemizi dolaşarak notlarımızı alıyoruz. Yapılan ve bekleyen hizmetleri tespit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat da "AK Parti halka hizmet üzerine kurulu bir partidir. Bizler gerek tüm aday adayı arkadaşlarımızın gerekse de mevcut ilçe ve beldelerimizin belediye başkanlarımızın tecrübelerinden her zaman yararlanacağız." dedi.

Topsöğüt Belediyesinden sonra ise heyet Dilek Belediyesini ve esnaflarını ziyaret ettiler.

MÜSİAD ZİYARETİ..

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat,AK Parti Yeşilyurt ilçe İl Başkanı Av. Bayram Taşkın, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ile birlikte Müsiad Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’i ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Hacı Uğur Polat, Malatya’daki STK'ları çok önemsediklerini ifade etti. Yeşilyurt ilçesinde önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları sivil toplum kuruluşlarıyla beraber daha etkin bir şekilde yapmak istediklerini söyleyen Polat, "30 Mart’tan itibaren de STK'lara olan ziyaretlerimizi hiçbir şekilde aksatmayacağız. STK’ların fikir, öneri ve projeleriyle Malatya’da yapılan hizmetlere sağladığı katkı ve desteklerin farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. STK'larla daha fazla diyalogumuzu geliştirerek birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yapacağız. Bizim gayemiz Yeşilyurt’umuza en iyi hizmet vermek olacaktır. Bunu da STK'larla yapacağız onlar toplumun büyük bir kesimini temsil eden demokratik yapılardır. Anadolu’nun insanları daha çok Müsiad’da buluşmuştur. Müsiad bu bölgede iş adamları için çok önem arz eden bir okuldur." dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya’nın gelişmesi ve kalkınması için yerelde her zaman katkı sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini,Yeşilyurt Belediyesini ise sanayiciler olarak daha çok önemsediklerini ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız