SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonlar Tecrübelerini Anlattılar

0
Güncellendi - 2017-09-20 00:45:29
Şampiyonlar Tecrübelerini Anlattılar
A- A+ PAYLAŞ

‘Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor’ konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak Atletizim Avrupa 3. Balkan ve Unıversiade Şampiyonu Halil Akkuş ve Boksör Avrupa Dünya Olimpiyat Üçüncüsü Yakup Kılıç katıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında ‘Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor’ konulu söyleşi, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda Okutman Dr. Hülya Bingöl’ün moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 9. Uluslar arası Kervansaray Buluşmaları kapsamında yapılan etkinliklere dikkat çekerek, “Kervansaray Buluşmaları hakikaten çok güzel bir kortej yürüyüşü ile başladı. Malatya’da şimdiye kadar böyle bir kortej yürüyüşü görmedik. Binlerce insanın katıldığı bir kortej yürüyüşü oldu. Bu da Malatya insanının sosyal ve kültürel anlamda aktivitelere ne kadar susamış olduğunun bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Şampiyonlarımızı burada görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Sporda yapmış oldukları başarılar, ülkemiz adına çıkmış olduğu uluslararası müsabakalarda ülkemize madalyaları getirmelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Gerçekten bir alanda temayüz etmek, başarılı olmak istiyorsak o işi çok iyi sevmemiz lazım. Ve o işle bütünleşmemiş lazım. Ve kendi işimizi sevgiyle, muhabbetle birleştiği zaman, o işte başarıya ulaşma şansımız var. Hangi işi yaparsanız yapın, sevmediğiniz bir işte başarılı olma şansınız yoktur. Ben inanıyorum ki sporcularımız, bu spor alanlarında kendi kategorilerinde alanlarında ki alana çok yoğun ilgi ve alaka göstermişler ve sevmişler. Onun neticesi itibariyle de başarılarını taçlandırmışlardır” dedi.

Başkan Gürkan’ın yaptığı konuşma sonrası Atletizim Avrupa 3. Balkan ve Unıversiade Şampiyonu Halil Akkuş ve Boksör Avrupa Dünya Olimpiyat Üçüncüsü Yakup Kılıç, ‘Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor’ konulu söyleşisini gerçekleştirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız