SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecrübeli Bir Dostumuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:15
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaret ve gezilerine devam ediyor. Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı ziyaret eden Mimar Köksal, önemli mesajlar verdi. 

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi ziyaret ve istişare görüşmelerine devam eden Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli'yi ziyaret etti.

Meşeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Mimar Yaşar Köksal'dan övgü dolu sözlerle bahsederek, " Yeşilyurt ilçemizden başkan adaylığını koyan, Malatyamızda gerçekten çok önemli bir misyonu ve vizyonu olan, Mimar Yaşar Köksal beyefendinin, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfımızı yerel seçimlerden dolayı ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Yaşar Bey, akademik kariyeri olan, misyon ve vizyon sahibi, daha önce Münir Bey ile Malatya Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevi ile çalışarak, tecrübe kazanmış bir dostumuzdur. Seçimlere ayrı bir heyecan, ayrı bir ivme kazandıracağına ve Malatyalılara çok güzel hizmetler sunacağına inanıyoruz. Ben bu düşüncelerle vakfımızı ziyaret eden Mimar Yaşar Köksal Beyefendiye ve beraberindeki partililere hoş geldiniz diyorum. Yerel seçimlerde de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Mimar Yaşar Köksal ise; " Bizim Hasan ağabeyimizle çok eskiye dayanan bir tanışıklığımız ve dostluğumuz var. Kendileri zaman zaman ülkemizin ve şehrimizin içinde bulunduğu hassas dönemlerde, gerçekten sağduyulu, aklıselim, ve vatanseverlik göstererek, sürekli birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapmışlardır. Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi vakfı'nı temsilen Hasan Meşeli bizim için çok samimi söylüyorum bir kanaat önderidir. Bu duygularla göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da çok teşekkür  ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız