SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecrübeli Bir Ekibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:10
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Genel Kaptanı Çetin Aydoğan, Play-Off'ta tecrübeli bir ekip olduklarını ifade ederek, Malatya şehrine yakışan sonuçları alıp, Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lige çıkarmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor, Play-Off ilk maçında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. İkinci maça avantajlı gitmek isteyen sarı-kırmızılı takım, evinde oynayacağı karşılaşmada taraftarının da desteğiyle iyi bir skorla ayrılmanın planlarını yapıyor.

Spor Toto 2. Lig'de 3. kez Play-Off'ta mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, bu sezon şeytanın bacağını kırıp PTT 1. Lige yükselmek istiyor.

Yeni Malatyaspor Genel Kaptanı Çetin Aydoğan, Play-Off'un ilk ayağında karşılaşacakları Hatayspor karşısında avantajlı bir skor elde etmek istediklerini dile getirdi.

Play-Off'ta kolay maçın olmayacağını ifade eden Aydoğan, "Play-Off bizim için ne kadar zor ise rakibimiz içinde o kadar zor. Bu anlamda evimizde oynayacağımız ilk maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz" dedi.

Aydoğan, Hatayspor ile Play-Off serisinde 2 maç oynayacaklarını anımsatarak, "Taraftarlarımızdan sabırla takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Play-Off 2 ayaklı ve Hatayspor ile bir maç daha oynayacağız. Olası kötü bir sonuç alınsa bile takımımız, deplasmanda turu geçecek güce sahiptir. Dolayısıyla herhangi bir kötü sonuçta taraftarlarımızın kötü tezahürat yapmamalarını istiyoruz. Diğer maçlarda tribünlerimizin boş kalmaması için taraftarlarımız sabırlı olsun ve takımımızı sonuna kadar desteklesinler" ifadelerini kullandı.

 

"TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSINLAR"

Taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını istediklerini kaydeden Aydoğan, herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Aydoğan, taraftarlara bir çağrıda bulunarak, "Maça gelecek taraftarlarımızın forma giymelerini istiyoruz. Forma bulamayan taraftarlarımız sarı ya da kırmızı tişörtte giyebilirler" dedi.

Taraftarlardan stadı doldurmalarını da beklediklerini dile getiren Aydoğan, "Taraftarlarımızın stadı dolduracaklarına inanıyoruz. Stada gelmeleri için çağrı yapmamıza gerek yok. Çünkü Malatya bunun bilincine varacak kadar kültürlü bir şehir. İlk defa farklı bir statüyle Play-Off karşılaşması oynanacağı için bu maçın atmosferi çok farklı olur. Geçmiş dönemlerde tek bir ilde tek maç usulü oynanıyordu. Ama şu anda çift maç usulü oynanacak. Bu maça büyük bir ilgi gösterileceğini, hatta il dışından bile gelenlerin olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

 

"PLAY-OFF'TA TECRÜBELİ BİR EKİBİZ"

Aydoğan, Play-Off'ta tecrübeli bir ekip olduklarına dikkat çekerek, takım içerisinde Play-Off'larda oynamış, turnuvalara alışkın olan futbolcuların var olduğunu belirtti.

Teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini ifade eden Aydoğan, "Futbolcularımıza inancımız tam. Bunun dilden değil, kalben söylüyorum. Yönetim olarak sezon içerisinde elbette ki eksik yaptığımız işler olmuştur. Ama şuandaki teknik heyet ve futbolcularımızdan üst düzey seviyede memnunuz. Arkadaşlarımız da bu maçların bilincindeler. Malatya şehrine layık olan neticeleri alacaklarına inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız