SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecrübeli Oyuncuya Yeni Malatya Talip

0
Güncellendi - 2016-07-12 17:42:19
Tecrübeli Oyuncuya Yeni Malatya Talip
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu'nda sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılıların bir pürüz çıkmaması halinde tecrübeli futbolcunun transferini duyuracağı belirtildi.

Süper Lig'e veda eden Mersin İdmanyurdu'ndaki sözleşmesi sona eren Vederson için PTT 1. Lig ekipleri birbirleriyle yarışıyor. 35 yaşındaki sol beke Adana Demirspor'un ardından Yeni Malatyaspor'un da talip olduğu öğrenildi.

İrfan Buz'u takımın başına getiren sarı kırmızılıların bu transferi bitirme aşamasına getirdiği, kalan küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Kulüp Kariyeri

Futbol kariyerine, amatör olarak 1999'da Americano takımında başlayan futbolcu, 2001 yılında Internacional takımında profesyonel olmuştur. 2004 yılında Ankaraspor'a transfer olmuştur.

Vederson, 2007 yılında Türk vatandaşı olduktan sonra "Gökçek" ismini Ankaraspor onursal başkanı olan Melih Gökçek'ten almıştır. Ankaraspor'da uzaktan attığı gollerle tanınan Vederson, Fenerbahçe'de ilk golünü 21 Ekim 2007 tarihinde oynanan Konyaspor maçında atmıştır. Brezilya Millî Futbol Takımı'nda forma giymediğinden dolayı çağrılması durumunda Türkiye Millî Futbol Takımı'nda forma giyebilecektir. Fakat Türk olduğundan bu yana bir kez bile millî takım formasını giyememiştir. 5 Haziran 2010'da kendisini 3 yıllığına Bursaspor'lu yapan sözleşmeyi imzalamıştır. Bursaspor'da ilk golünü 40 metreden Galatasaray'a atmıştır. Türkiye'de oynadığı takımlarda 6 numaralı formasını giymiştir. 2013 yılı Ağustos ayında Antalyaspor'a transfer oldu. Vederson, 2014 yılında ise Mersin İdman Yurdu’na transfer olmuştu.

Kariyeri başarılarla dolu

Sezonu Mersin İdmanyurdu’nda tamamlayan Gökçek Vederson’un tam adı Wederson Luiz da Silva

Medeiros. 35 yaşında ve 1,75 metre boyundaki tecrübeli sol bek kariyerinde Internacional, Americano, Vasco da Gama, Juventude, Ituano, Ankaraspor, Fenerbahçe, Bursaspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu formalarını giydi.

Futbolculuk kariyerinde 358 karşılaşmaya çıkan Vederson, 39 gol kaydetti.

Mehmet Sak'la görüşülüyor

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un Adanaspor'un genç orta saha oyuncusu Mehmet Sak'la görüşmekte olduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    boşuna geliyor yazık paraya kariyeri başarıyla dolu olabilir ama 35 yaşında ramazan bundan ıyıydı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    35 yaşında adam kanatta oynayacak yapmayın paraları heder etmeyin
    0
    0
    Yanıtla