SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tecrübemle Emirlerindeyim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:50
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Kuşdoğan seçim çalışmalarına ara vermeden kendi seçim bölgesi olan Yazıhan'da devam ediyor.

Başkan Aday Adayı Cafer Kuşdoğan, "30 Mart 2014’te yapılacak seçimlerde Malatya'nın Büyükşehir statüsünde seçimlere gireceğini bu yüzden Yazıhan'ın daha büyük önem kazandığını Büyükşehir'le birlikte Yazıhan'ımızında daha iyi hizmetler alacağını ve gelişeceğini söyleyerek , eğer kendisinin AK Parti Yazıhan Belediye Başkanı olarak gösterildiği takdirde  en iyi şekilde bilgi , birikim ve tecrübemle birlikte Yazıhan'lıların emrinde olacağını" söyledi.

Cafer Kuşdoğan , Yazıhan'ın hemen hemen tüm köylerini ve mezralarını ekibi ile birlikte ziyaret ettiklerini , vatandaşın sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde tesbit edip en kısa zamanda çözüme kavuşturulması noktasında , görev alsa da almasa da elinden geleni yapacağını belirterek , Yazıhan'ın en büyük sorununun ciddi bir imar planı çerçevesinde yeniden yapılandırılması gerektiği , Mahallelerin alt yapı ve üst yapılarının  bir an önce plan ve program dahilinde yeniden dizayn edilmesinin gerekli olduğunu belirtti.

Cafer KUŞDOĞAN KİMDİR ?

1958 Malatya Yazıhan doğumludur. 1994 mahalli seçimlerinde Refah Partisi Yazıhan İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. 5 Yıl bu görevde bulundu. 

1998'de Fazilet Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Yerel Yönetimler Başkanlığında , İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı.

2009 yılı mahalli seçimlerinde AK Parti Yazıhan İl Genel Meclis üyesi oldu. 4 yıldır daimi encümen olarak görev yapmaktadır. Ayrıca başkanlık divanında katip üyedir.

Ticari hayatında çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Çeşitli dernek ve 5 Sivil Toplum Kuruluşunda ( STK ) görev üstlenmiştir Evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız