SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tecrübesizliği Atlatacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor, Arsinspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF Antrenman sahasında yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı takım gece Arsin'e hareket edecek.

Takımdaki hazırlıklarla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan defans oyuncusu Mustafa Aslan, iyi bir ekip olduklarını, Arsinspor karşılaşmasından da 3 puanla döneceklerine inandıklarını söyledi. Aslan, bu sezon ligde kalitenin arttığını ifade ederek, "Daha kaliteli ve iyi futbolculardan kurulu bir lig oldu. Bizim içinde bu lige göre üst sıralara oynamamız gerekiyor. Bizim ayarımızda takımlar var. Takımımızın bu lige yeterli olduğunu görüyorum. Mücadele anlamında da gerekeni yapıyoruz. Ama ufak tefek eksiklerimiz oluyor. Bunun da tecrübe eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu tecrübesizliği de maç oynayarak atlatacağımızı düşünüyorum. Bunun sonrasında da başarı kendiliğinden gelecektir" dedi.

Kendi performansıyla alakalı da bir açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Geçen yıl biraz daha heyecanlıydım. Bu sezon daha rahatım. Gerçekten maç oynamak, futbolcuya ayrı bir tecrübe katıyor. Bunu bire bir yaşadım. Bu yıl daha rahatım ve tecrübe kazandım. Takımdaki ortam ve arkadaşlıkta iyi, buda takıma ister istemez yansıyor" diye konuştu.

Aslan, Arsinspor karşılaşmasından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek, "Galibiyet için gideceğiz. Bütün maçlara rakibimizi yenmek için çıkıyoruz. İyi futbolumuzu devam ettirirsek, istediğimiz puanları da alırız" şeklinde konuştu.

Takımın ileri uç oyuncusu Mert Güneş ise, iyi mücadele ettiklerini ve bunu skora da yansıtmak istediklerini ifade ederek, "Sonuçlar normal ama daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Oynadığımız futbolda iyi sonuçlar almamızı gerektiriyor. Sonuçlar çok kötü değil ama ufak tefek şansızlıklarımız oldu. Ama bu bizim kötü olduğumuzu göstermez. Biz bu lig için yeterli seviyedeyiz. Daha çok çalışırsak üst seviyelere de geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Güneş, lig ilerledikçe futbolcularında kendilerini toparladığını kaydederek, "Takım olarak iyi oynuyoruz. Sahada bütün futbolcular iyi mücadele ediyor. Önümüzde Arsinspor maçı var. Kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

CEZA..
Öte yandan, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Malatyaspor'a para cezası verdi. Kurulun cezası, "MALATYASPOR Kulübünün, 17.09.2010 tarihinde oynanan MALATYASPOR - BAYRAMPAŞASPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına," ifadesiyle açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız