SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Açıklaması Belediye Başkanından!.

0
Güncellendi - 2017-11-07 04:47:00
Hastane Açıklaması Belediye Başkanından!.
A- A+ PAYLAŞ

Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Ek binası, güçlü teknik alt yapısı, modern cihazları ve alanında uzman hekim kadrosuyla vatandaşlarımıza kaliteli ortamlarda sağlık hizmeti verecek olan hastanemiz değişen yapısıyla bölgemizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına önemli katkılar sunacak” diye konuştu.

“5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA SAĞLIK HİZMETLERİ VERİLECEK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Cumali Alan, Şantiye Şefi Şahin Çolak ve diğer yetkililerden hastane projesi ve devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki inşaat çalışmalarının yılsonu itibariyle tamamlanacağını ifade eden Başkan Polat, “15 yıllık AK Parti döneminde sağlık alanında devrim niteliğinde reformlar gerçekleştirilirken, sağlık hizmetleri ülkemizin her köşesine en güzel şekilde ulaşıyor, bu AK Parti’nin farkıdır. Yeşilyurt ilçemizde bu hizmetlerden nasibini alıyor. Hasan Çalık Devlet Hastanemizdeki yenileme ve değişim sürecide bu anlayışın bir parçasıdır. Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesinin kapasitesinin ve standartlarının genişletilmesiyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Başhekim Cumali Alan, şantiye şefimiz ve mühendislerimizle proje üzerine detaylı bir toplantı yaptık, inşaat hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bölgemizin ve Malatya’nın sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına önemli katkılar sağlayacak hastanemizin hem projesini incelediğimizde hem de şantiye alanını gezdiğimizde ne kadar modern bir anlayışla hizmete gireceğini, fiziki yatırımlarla halkımıza daha kaliteli mekânlarda hizmet sunacağını yakından gördük. Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilecek teknik malzemeler ve makinelerin yerleştirilmesinden sonra hastanemiz modern görünümüyle halkımızın hizmetine girecek. Malatya ve Yeşilyurt İlçemiz ek binaları ve yenilenen haliyle çok güzel, geniş, standartları yüksek bir hastaneye kavuşmuş olacak. Gerek doktor sayısının artışı gerekse de modern cihazların temini, hasta odası ve ameliyathane alanlarının genişletilmesi ile beş yıldızlı otel konforunda sağlık hizmetleri verilecek. Teknik alt yapısı ve modern cihazlarıyla alt yapısı güçlendirilmiş, alanında uzman ve tecrübeli hekim kadrosuyla bölgemizin sağlık anlayışına önemli kazanımlar sağlayacak olan hastanemizi yeniden hizmete sunmuş olacağız. Halkımız başka hastanelere gitmeden buraya gelerek tedavisini çok kaliteli ortamlarda yaptırabilecek” dedi.

“YEREL HİZMETLERİMİZİ YAPARKEN KAMU HİZMETLERİNİ DE YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Polat konuşmasının sonunda, “İlçemizi bütün alanlarda büyütmek, genişletmek, halkımızın layık olduğu nitelikli hizmetlerin gelmesini sağlamak adına yerel hizmetlerimizi yaparken kamu hizmetlerinin de süreçlerini yakından takip ediyoruz. Hasan Çalık Devlet Hastanemizin ek bina, yenileme ve değişim sürecinde ruhsatlandırma, çekme mesafesi ve diğer imarla ilgili süreçlerinde Başhekim Cumali Alan ile birlikte yoğun bir şekilde çalıştık, elimizden gelen desteği verdik. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’a, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, AK Parti İl Başkanı Hakan Kâhtalı’ya çok teşekkür ediyorum. Hastanenin ihalesi süreci 2018 yılı mayıs ayında tamamlanacak, ancak inşaat çalışmalarının yılsonu itibariyle tamamlanmasını bekliyoruz. Hastanemizin en güzel şekilde hizmete girmesi için bugüne kadar emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Çırmıktı ya büyük hizmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Karakavak mahallesinin yollarına da bir zahmet bakarsanız iyi olur.20 senedir bakan olmadı.Bütün yollarımız delik deşik.Mahalle merkezinden Bostanbaşı'na giden bütün sokaklar kapalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakınkent'in ahı (6 yıl önce)
    8 senedir Huzurevi-Maliye Lojmanları arasını asfaltlama ve kaldırım yapmayan sayın Hacı Uğur POLAT'ı hâlâ bu hizmeti yapmamasını neye borçlu olduğunu sorsam acep ne cevap verirdi? Çünkü ilgili konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dahil başvurmadığım merci kalmadı. Fahri Kayahan'ı ve Bostanbaşı'nı cilalayıp, Yakınkent'i ise ihmâl eden belediye başkan ödülü verilecek neredeyse!
    0
    0
    Yanıtla
  • Receps (6 yıl önce)
    Baskanim hastaneyidemi sen yaptin? Baskanim yoksa saglik il mudurumu oldunuz? Baskanimmm yakinkent perisan halde. Yollar delik desik toz toprak. Aylardir bu sekilde. Hic mi gezmezsiniz bakmazsiniz.
    0
    0
    Yanıtla