SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tedavi Yerine İntihar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:57:30
Tedavi Yerine İntihar
A- A+ PAYLAŞ

Finike Adliyesi’nde, Asliye Hukuk Hakimi olarak görev yapan 37 yaşındaki Fatma Kuşçuoğlu, bir süre önce şizofren olduğunu öğrendi. Tedavi olursa hakimlikten atılacağı korkusu yaşayan kadın hakim, babasını ekmek almaya gönderdikten sonra banyoda kalbine bıçak saplayarak yaşamına son verdi. 

Tedavi görmesi durumunda meslekten atılacağı korkusu yaşayan bekar hakim Fatma Kuşçuoğlu hastalığını herkesten gizledi. Ancak durumu günden güne kötüleşince yakınları ve komşuları tarafından hastaneye kaldırılmak istendi. Genç hakim tüm ısrarlara rağmen tedavi olmayı kabul etmedi.

BABASINI EVDEN UZAKLAŞTIRDI

Finike Yeni Mahalle’de ailesiyle birlikte yaşayan Fatma Kuşçuoğlu, sabah saatlerinde babası Osman Kuşçuoğlu’nu ekmek alması için evden uzaklaştırdı. Kuşçuoğlu, annesine fark ettirmeden mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile banyoya girdi. Kalbine bıçağı hızla saplayan Fatma Kuşçuoğlu’nu eve dönen babası kanlar içinde buldu. Ailesinin haber vermesiyle eve gelen sağlık ekipleri kadın hakimin öldüğünü belirledi.

BAŞARAMADIM

Bir süredir içine kapanık olduğu öğrenilen hakimin cesedi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis, evde yaptıkları aramada kadın hakim tarafından yazıldığı sanılan “Başaramadım” yazılı bir not buldu. Cesedin kaldırılmasından sonra Kuşçuoğlu’nun anne ve babası da polise verdikleri bilgilerde kızlarının psikolojik sorunları olduğunu, intihar ettiğine inandıklarını söyledi.

CİNAYET ŞÜPHESİ YOK

Finike Adliyesi’ndeki görevliler, bayan hakimin intihar haberiyle sarsıldı. Adliyede çalışmalara bir süre ara verildi. Haberi alır almaz Antalya’ya gelen Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, cinayet şüphesi oluşturacak bir bulgunun olmadığını belirterek, “Bir süredir psikolojik rahatsızlık geçiriyormuş. Bu nedenle intihar etmiş olabileceğini düşünüyoruz. Annesi ve babası aynı şeyleri söylüyor. İntihardan başka şüphemiz yok” dedi.

KALBİNE BIÇAĞI SAPLADI

Kalbinin üzerinde derin kesi oluşan Fatma Kuşçuoğlu’nun cenazesinin otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Ankara’ya götürüleceği belirtildi. Doktor olan bir erkek ile ev hanımı kız kardeşi olduğu öğrenilen kadın hakimin talipleri olmasına rağmen evlenmek istemediği öğrenildi. Bu arada Fatma Kuşçuoğlu’nun babası ile annesinin sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra yakınları tarafından Ankara’ya götürüldüğü ifade edildi.

HAYAT DOLUYDU

Ailenin yakını Mehmet Arif Eroğlu, hakim Fatma Kuşçuoğlu’nun çok iyi bir insan olduğunu belirterek “Bıçaklandı, öldürüldü” şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Hakim Kuşçuoğlu’nun kendini bıçaklayarak yaşamına son verdiğini dile getiren Eroğlu, “Biz isterdik ki yakınlarını böyle üzmesin. Geriye kalan ailesine bu acıyı yaşatmasını istemezdik. İntihar edecek bir yapısı yoktu, hayat doluydu” diye konuştu.

ÖNCEDEN PLANLAMIŞ

Hakim Fatma Kuşçuoğlu’nun komşusu Mustafa Güripek, Kuşcuoğlu’nun ölüm haberini aldıklarında şok olduklarını belirterek, “Sabah hakime hanım babasını markete ekmek almaya göndermiş. Bu arada bu olayı işlemiş. Annesi evdeymiş, daha önceden planlamış ve bu olayı gerçekleştirmiş” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız