SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tedavisi Almanya'da Sürecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:45
Tedavisi Almanya'da Sürecek
A- A+ PAYLAŞ

21 Mart'ta düşerek beyin kanaması geçiren Malatyalı ünlü sanatçı Kenan Işık, tedavisinin devamı için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Almanya’ya götürüldü. 

21 Mart'ta düşme sonrası beyin kanaması geçiren Kenan Işık, bir süredir Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Sanatçı Kenan Işık, tedavisinin devamı için saat 11.00'de Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla İstanbul Havalimanı'ndan Almanya’nın Baden Württemberg eyaletine bağlı Friedrichshafen kentine götürüldü. Özel bir merkezde nörorehabilitasyon tedavisi görecek olan Işık’ı taşıyan uçak, saat 13.25'te Friedrichshafen Havalimanı'na ulaştı. 

Bu arada sanatçının bugüne kadar tedavisinin yapıldığı Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada, 21 Mart'ta geçirdiği kafa travması nedeniyle hastanenin acil servisine getirilen Kenan Işık'ın, beyin kanaması saptanarak ameliyata alındığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Hastamızın yoğun bakım ünitemizdeki başarılı tedavisi sonrasında yaşamsal tehlikesinin ortadan kalkması üzerine tedavisi 15 Mayıs'tan bu yana servisteki odasında sürdürülmekteydi. Kenan Işık, tedavisi sürdürülmek üzere bugün Amerikan Hastanesi'nden Almanya'daki bir rehabilitasyon merkezine transfer edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız