SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tedbiri AKP'ye Karşı Almalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:23
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Türkiye'de olağanüstü koşullarda bir seçim dönemi yaşanıyor" dedi.

Malatya Eczacılar Odası'nı ziyaret eden Ağbaba, eczacıların sorunlarını bildiklerini, son dönemde eczacıların sorunlarını çok daha iyi bildiklerini anlattı.

Eczacıların meslek haklarını aldığı, daha rahat çalışma koşullarının olduğu bir dönemi yaşamak istediklerini ifade eden Ağbaba, CHP Parti Grup Başkanvekili ve 3 milletvekilinin eczacı olduğunu belirtti.

Yeni bir seçim sürecine girdiklerini dile getiren Ağbaba, "Bir tekrar seçim yapacağız. Bir kişinin istemesiyle Türkiye'de tekrar seçim yapıyoruz. Maalesef Türkiye'de olağanüstü koşullarda bir seçim dönemi yaşanıyor. Bir taraftan sandıklar taşınıyor bir taraftan darbe dönemlerinde yaşanmayan şeyler yaşanıyor" dedi. 

Ağbaba, bütün siyasi partilerle konuşup, iletişim kuran tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu savunarak, şunları söyledi: "Yurdun herhangi bir bölgesinde 'ben burada seçim güvenliği sağlayamıyorum, sandığı kaldırıyorum' demek de, Türkiye'nin gelmiş olduğu noktayı gösteriyor. Bir devlet kendi hakimiyet alanındaki bir bölgede eğer sandık güvenliğini sağlayamıyorsa, geçmiş olsun demek gerekiyor. Bence bu seçimde sandık güvenliğine karşı en büyük tedbiri AKP'ye karşı almak lazım. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin birleştirici gücü. Seçimlerden sonra umarız iktidarın ana gövdesi oluruz. Hem bölge hem de Türkiye'de akan kan durur."

Malatya Eczacılar Odası 2. Başkanı Mustafa Türkkölesi ise, çok büyük emekler kazandıklarını ifade etti.

Türkkölesi, önlerinde bir anlaşma sürecinin olduğuna dikkat çekerek, "Biz, faturalı hayata geçmeyi bile göze alıyoruz, isteklerimiz karşılansın diye. Devletin 'ucuz ilaç' politikasını bizde destekliyoruz ama bütün bedeli eczacılardan ödettikleri için maalesef şuan eczanelerimiz tıkanma noktasına geldi. Kanunumuz gereği bütün kredi başvuruları bizden geçiyor. Şuan Malatya'da olup da kredi kullanmayan eczacı yok. Artık yürümez oldu. Tüm eczacılarımız krediye mahkum bir şekilde devam ediyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız