SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TED'de 12. Kuru Fasulye Şenliği

0
Güncellendi - 2016-06-05 18:44:21
TED'de 12. Kuru Fasulye Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

TED Malatya Koleji Geleneksel 12. Kuru Fasulye Şenliği, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okul bahçesinde yemek servisi ile başlayan şenlik, lise bahçesinde kurulan açık hava resim ve seramik sergisinin gezilmesiyle devam etti. Sergiyi gezen misafirler daha sonra tören alanına geçti. Latin dans gösterisiyle başlayan şenliğin açılış konuşmasını İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhaneddin Dönmez ve tam eğitim burslu 11. sınıf öğrencisi Damla Doğan yaptı. 1. sınıf öğrencileri, hazırladıkları klasik bale ve modern dans gösterilerini sergiledi. 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri de sirtakiden zeybeğe, halk oyunundan bachata dansına birçok dans gösterisi ile misafirlerden tam not aldı. Davul zurna eşliğinde oynanan halay gönülleri fethetti. 5 ve 6. sınıf öğrencileri ise tekvando ve kolbastı oyunu ile eğlendiler.

TED mezunlarının katılımıyla daha da şenlenen gecede, anasınıfı öğrencileri ilkokula, 4. sınıf öğrencileri ortaokula, 8. sınıf öğrencileri ise muhteşem seremoniler eşliğinde liseye’merhaba’ dedi. Bayrak, flama, meşale teslim töreni sırasında ise duygu dolu dakikalar yaşandı. 8. sınıf öğrencilerinden e-okul notu en yüksek olan üç öğrenci, mezuniyet kütüğüne plaka çaktı. Öğrenci ve veliler, DJ show ile doyasıya eğlendi ve dans etti.

iha

12. KURU FASULYE ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

12. KURU FASULYE ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

ŞENLİKTE ÖĞRENCİLER, BİRBİRİNDEN DÜZEL DANSLAR SERGİLEDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • abuzer dayı (7 yıl önce)
    "Sirtakiden zeybeğe, halk oyunundan bachata dansına birçok dans gösterisi ile misafirlerden tam not aldı. Davul zurna eşliğinde oynanan halay gönülleri fethetti." Haberi yapan kuruyu fazla kaçırmış galiba... yok tam not aldı yok gönülleri fethetti... bence haber metinlerindeki kalite editörün daha çok dikkat etmesini gerektiriyor.
    0
    0
    Yanıtla