SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tehdit Edip Eşiyle İlişkiye Soktu!..'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 23 yaşındaki bayan, telefonla tanıştığı bir şahsın kendisine tecavüz ettiğini, daha sonra bu şahsın karısının kendisini çağırıp bıçak tehdidiyle kocasıyla ilişkiye soktuğunu öne sürdü. Bu arada, ikisi birahanede çalışan kadınlarla ilgili olmak üzere 3 taciz, cinsel saldırı ve tehdit olayına da polis el koydu.

TELEFONLA TANIŞMIŞ..
Polis’ten verilen bilgiye göre; Yeşiltepe Fatih Mahallesi’ndeki olayla ilgili olarak ifadesi alınan 23 yaşındaki G.K. adlı bayan, 20 gün önce telefon ile tanıştığı 37 yaşındaki A.B. adlı şahısla buluştuğunu, şahsın kendisini evine götürüp zorla tecavüz ettiğini, evde bir gece kaldıktan sonra ayrıldığını öne sürdü. G.K., bundan 10 gün sonra da, A.B.’nin karısı olan 31 yaşındaki F.B.’nin kendisini telefonla arayıp eşinin hasta olduğunu söyleyerek evine çağırdığını, bunun üzerine eve gittiğini, F.B. adlı kadının kendisine bıçak çekerek, eşi ile ilişkiye girmezse kendisini kesmekle tehdit ettiğini, bunun üzerine şahısla bir kez daha ilişkiye girdiğini, bir keresinde de kafasına sert bir cisimle vurulduğunu ve bayıldığını, bu konuyla ilgili karı kocadan şikayetçi olduğunu söyledi. Şikayet üzerine karı koca polis tarafından yakalandı. F.B. adlı kadın ifadesi alındıktan sonra Asayiş Şubesi’nden salıverilirken, “Kızlık Bozma, Hürriyeti Tahdit ve Darp” suçlamasıyla adliyeye verilen kocası A.B. ise adliyece serbest bırakıldı.

TECAVÜZ İDDİASI..
Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran 29 yaşındaki A.G.Y. adlı kadın, O.isimli şahsın kendisini yaklaşık 1 ay önce Mersin’den Malatya’ya getirip birahane sahibi olan 45 yaşındaki N.M. ile tanıştırdığını, bu şahsın o tarihten itibaren kendisini birahaneye gelen müşterilerle konsmasyon yapması için zorladığını, ayrıca tecavüz ettiğini ve zorla senet imzalattığını, çocuğunu göstermemekle tehdit edip dövdüğünü öne sürdü. Bu şikayet üzerine yakalanan N.M., A.G.Y.’ye işyerinde çalışırken giymesi için aldığı elbiselere kefil olması nedeniyle senet imzalattığını, bunu da zorla yaptırmadığını, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Polis, A.G.Y. adına düzenlenmiş tarih ve para miktarı yazmayan senede el koyarken, “İnsan Ticareti, Hürriyeti Tahdit ve Darp” suçlamasıyla adliyeye gönderilen N.M. tutuklandı.

MERDİVEN BOŞLUĞUNDA..
Öte yandan, Sivas Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan 23 yaşındaki Ö.E. adlı kadın, garson olarak çalıştığı işyerinin sahibi olan ve kendisini iş çıkışı evine bırakırken binanın merdiven boşluğunda sıkıştırarak öpmeye çalıştığını öne sürdüğü 36 yaşındaki A.İ.K. adlı şahıstan şikayetçi oldu. Genç kadın bir süre sonra şikayetini geri alırken, A.İ.K. “Cinsel Saldırı” suçlamasıyla ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

TACİZ..
Öte yandan, Atatürk Caddesi’ndeki bir işyerinde çalıştığı öğrenilen 30 yaşındaki A.G.Ş. adlı kadın, kendisini sürekli taciz ederek tehditler savurduğunu öne sürdüğü 32 yaşındaki M.N.A. adlı şahsı polise şikayet etti. Yakalandıktan sonra “Taciz ve Tehdit” suçlamasıyla adliyeye verilen M.N.A. serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız