SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tehdit ve Şantaj İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Kızının fotoğraflarını “her yere dağıtacağını” söyleyerek tehdit ve şantaj yaptığını öne sürdüğü şahsı şikayet eden kadının başvurusu sonucu, 19 yaşındaki F.Ç. adlı genç gözaltına alındı.

Cevatpaşa Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki C.K. adlı kadın, öz kızı G.K.’nın F.Ç. tarafından sürekli rahatsız edildiğini, ayrıca kendisinin de bu şahıs tarafından tehdit edildiğini polise bildirdi ve şikayetçi oldu. 22 yaşındaki kuzen B.K. adlı bayan da, polise verdiği ifadede, amcasının kızı G.K.’nin telefonunu öğrenmek isteyen F.Ç.’nin kendisini de rahatsız ettiği iddiasında bulundu. “Tehdit, Şantaj ve Rahatsızlık Verme” suçlamasıyla adliyeye verilen F.Ç., “Adli Kontrol” kararıyla salıverildi.

ABLASININ ARKADAŞINDAN ŞİKAYETÇİ..
Bu arada Tandoğan Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki B.G. adlı bayan da, polise başvurarak, ablasının erkek arkadaşı olan, soyadını bilmediği T.adlı şahsın sürekli kendisini rahatsız ettiğini, sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis bu şahsı arıyor.

ARKADAŞIN KARDEŞLERİ..
Öte yandan, 22 yaşındaki G.N.Ç. adlı bayan da, savcılığa dilekçe ile başvurarak, daha önceden bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı 30 yaşındaki O.U. ve erkek kardeşlerinin kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunduklarını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis, O.U. ile kardeşi 27 yaşındaki Y.U.’yu yakalarken, 31 yaşındaki Ü.U.’yu aramaya başladı. Yakalanan kardeşler ise suçlamaları kabul etmediklerini bildirdiler ve serbest bırakıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız