SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tehlike Ucuz Atlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:52:44
Tehlike Ucuz Atlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde, TEİAŞ trafo merkezi büyük bir patlama sonucunda alevler içerisinde kaldı. 

Alınan bilgiye göre, Darende ilçe merkezinde bulunan ve Darende, Kuluncak ile Sivas’ın Gürün ilçelerinin elektriğini sağlayan TEİAŞ trafo merkezinde bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Vatandaşlarda panik ve korku oluşturan patlama sonrasında trafo merkezi alevler arasında kaldı.

Darende Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri alev topuna dönen trafo merkezini söndürmek için büyük çaba gösterirken, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Yangının trafo merkezindeki arıza sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yaklaşık 2 saat süren bir elektrik kesintisinin ardından yedek trafo devreye sokularak, bölgeye yeniden elektrik verildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız