SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tehlikeli Virajlar Düzeltildi"

0
Güncellendi - 2017-09-11 22:15:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak’a bağlı Ciritbelen ve Karaçayır mahallelerinde yol çalışmaları yapıyor.

9 kilometre uzunluğundaki Ciritbelen Mahalle yolunun 6 kilometrelik dar bölümünde genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yol genişliğini yer yer 6-8 metre genişliğine çıkardı.

Karaçayır mahallesinin ulaşımını sağlayan 3 kilometrelik mahalle yolunda ise asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapıldı. 2 mahalle yolu da yakın bir zaman içerisinde asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Muhtarlardan teşekkür

Ciritbelen’in en büyük sorunlarından bir tanesinin çözüldüğünü ifade eden Muhtar Cafer Aslan, “Yolumuz bölüm bölüm genişletildi. Tehlikeli virajlar düzeltildi. Şuan asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapılıyor. Uzun yıllardır var olan yol sorunumuz bu çalışmalarla tarihe karışacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Karaçayır Mahalle Muhtarı Mehmet Kaya da yapılan hizmetlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz Kuluncak ilçemizde önemli hizmetler yapıyor. Bu hizmetlerden biri de mahallemizin yoludur. Asfalt sorunumuz vardı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorunumuzun çözümü için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Yakın bir zamanda tozdan kurtulacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Karayolları bölge müdürlüğü malatya da olsaydı bu yollar 20 yıl önce yapılmıstı ve çok daha da geniş yapılmıştı
    0
    0
    Yanıtla