SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Atımlık Kurşunumuz Kaldı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig'de Malatyaspor - 72 Batmanspor maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, tek atımlık kurşunlarının kaldığını, ya hedefi vuracaklarını ya da kurşunun dönüp, kendilerini vuracağını söyledi.

Maçtan sonra bir hayli üzgün olduğu gözlenen Korkmaz, herkesin elini taşın altına koyarak, takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Korkmaz, takım için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ama olmadı. Her iki takımında galibiyete ihtiyacı vardı. Onlarda bizim gibi düşme potasında yer alan bir takım. Ne olursa olsun kendi sahamızdaki bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra ne yapabiliriz ona bakacağız. Bütün kent olarak elimizi taşın altına koyup, kimin elinden ne geliyorsa, az ya da çok herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Burada bir dönemimiz kaldı. İlk yarı itibariyle de 2 maç kaldı. İlk yarıdan sonra gerek transferin önünün açılması olsun, artık birilerinin bir araya gelip, takım için ne yapabiliriz bunu çalışmak lazım. Önümüzde 2 haftalık bir süreç var. Bu süreçte biz elimizden geleni yapacağız ama ikinci yarı içinde çok büyük bir strateji belirleyip, bunu uygulamak gerekiyor. Çünkü tek atımlık bir kurşunumuz var. Ya hedefi vuracağız ya da kurşun dönüp, bizi vuracak. Başka hiçbir alternatif yok" dedi.

Korkmaz, bir basın mensubunun Teknik Direktör Mehmet Kaplan ile yolların ayrılacağı yönünde söylentilerin olduğu sorusuna; "Mehmet Kaplan hocamızla sezon sonuna kadar bir sözleşmemiz var. Yani Mehmet Kaplan hocamızla ilgili tercihi kendisine bırakıyoruz. Bir şekilde bir yerlere kadar geliniyor ama bir adım ileri gidilemiyor. Bunlarda göz önünde bulundurulmalıdır. Kendileri de bunun değerlendirmesini mutlaka yapacakladır. Kendileri kulübün ya da yönetimin önünü açmak adına bir şey yaparlarsa, bizde
üzerimize düşeni yapacağız. Elbette ki hafta başında bazı söylentiler oldu. Böyle kısa bir döngü içerisinde hoca değişikliği yanlış olurdu ama bilmiyorum, her şeyi değerlendireceğiz" diye konuştu.

72 Batmanspor Kulüp Başkanı Reşit Kaygu ise, Malatyaspor'un içinde bulunduğu duruma üzüldüklerini belirterek, "72 Batmanspor olarak oradaki gençlerin önünü açmak için çalışıyoruz. Bugün galip geldik. Bir yandan mutlu diğer yandan üzüntülüyüz. Buruk bir sevinç yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan ise, "72 Batmanspor bizim rakibimiz. Bu nedenle karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Neticede yenildik. 72 Batmanspor'u tebrik ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız