SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Belediye Gibi Yürüyeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:31:04
'Tek Belediye Gibi Yürüyeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Esnaf Sanayici İşadamları Derneği Genel Başkanı Ali Kılavuz ve Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Anadolu Esnaf Sanayici İşadamları Derneği Genel Başkanı Ali Kılavuz, "Türkiye ve Uluslararası çapta iş adamları derneği olarak kurulduk. Esnaf, sanayici, iş adamları derken; esnaf ibaresini birinci sıraya ilk defa yerleştirdik. Genel perspektifi Türkiye'nin ortalama sanayici ve esnaf tipini incelediğimiz de yakın arkadaşlarımızı incelediğimiz de karşımıza böyle bir sahne çıkıyor" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise Gürkan'a görevinde başarılar dileyerek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'a başarılar dilerim. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzde ki dönem de Battalgazi'mize çok güzel hizmetleri olacağına inanıyorum. Ve bundan eminim. Geçmişte yaptıkları da gelecekte yapacaklarının bir göstergesidir. Biz de Sayın Başkanımız ile Battalgazi ve Yeşilyurt olarak inşallah tek bir belediye gibi geleceğe birlikte yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanayici ve iş adamı olmak hakikaten zor ve riskli bir yol. Sizler dinimizin emrine uymuşsunuz ve ticarete atılmışsınız. Sizleri bu cesaretinizden dolayı kutluyorum. Rızkın 10'da 9'u ticarettedir. Bu anlamda önemli bir görev ifa ediyorsunuz" diye konuştu.

Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız